На Скопско Кале се гради Исламски молитвен дом?!

• Креатор на темата Креатор на темата Казаки
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто ја нема оваа вест кај другиве медиуми?

Се гради радикално исламски молитвен дом , за да може што повеќе муџи да идат да се едуцираат за конечното сјебување на државава ..
Уште хаубици нека стават на калето и нека го срамнат цело скопје до темел , до кога бе некој ќе не јебе у државава .
Нека им е на чест на денешниве политичари почнувајќи од Киро па се до овој денеска , го понижија тотално Македонскиот народ а исто и револуционерите од илинденското , партизаните од 41-45 кој се бореа за ова парче земја , сите воено-полициски сили од 2001 год . кој застанаа на браникот на државата .

Ништо ново се знае кој ја има контролава во земјава.

Можеби не би се бунела...ако оџите ги исклучат појачалата и се јават со свој глас...па колку може да вика нека вика:icon_lol:
Се додека ме вознемирува пет пати во денот, а посебно во утринските часови......:rolleyes:

да ни се множет....догодина со уште една....

Зш вртите вакви муабети, бе? Не ви е срам?! Богохулници ни едни! :љубоморнинизаедни:

Нели во Струга сега си правеле постара и поубава џамија? Епа, нашава ќе биде уште постара, поубава и поголема од струшката. Што поголема ракета и појаки звучници, толку поблиску до Алах, а тоа значи и загарантирани 72 девици, за градителите и донаторите.

Башка, што поблиску до амбасадата на Америка - тоа подобро.

Дур не видам,не верувам дека ќе градат џамија!Башка официјално нешто не сум слушнала сеуште на ниту еден медиум.Ако само се обновува кулата,ок е тоа е сепак еден историски белег, не сум многу за,али ајде ...алиииии џамија мислам тешко дека би прошло у комбинација!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom