На ладен асфалт....

• Креатор на темата Креатор на темата @cool@
  • Време на започнување Време на започнување
Љуби Љуби,ал главу и новчаник не губи:toe:

Сексот убав,али кога е гага е најубав:vozbud:

Гага то од мали нозе навика на сите ни е, од она порничине хахахах:drk::drk:

Па нормално,само со закониве Горде и не дупи у гз и башка ни зима пари:tapp:

33.gif
После качуват се на точак двајцата и овој цел пат и вика ПАЗИ МОРИ....

за тие пари ја ноиш на хаваи,луксузен хотел
ја отцепуеш од ебење 5-6 дена
Господ да те види :icon_lol:

Кажи каде има хотел и авиобилет за двајца за Хаваи да си купам!

Кажи каде има хотел и авиобилет за двајца за Хаваи да си купам!
Туристичка агенција, Кромид-Експрес :wink:
А пази ја варијантава.
Секој ден ја носиш дома ја отцепуеш од ебење и штедиш 1500 евра:vozbud:
не е лошо,али ипак бољи филинг е да ја ебеш на тераса на хотелот,со поглед на океан,него дома со поглед у бавча
Али за кого како тоа xD

не е лошо,али ипак бољи филинг е да ја ебеш на тераса на хотелот,со поглед на океан,него дома со поглед у бавча
Али за кого како тоа xD

Па ти закачи постер со океан и некоја плажа на ѕид и заврти ја натака
Ако више мора у хотел иди изнајми некој ефтин мотел у Дојран...со поглед на голема вода:vozbud:

germanhosfuckinginthestreet.jpg

--- надополнето ---

f04b17f23e.jpg

Nakon parova koji su imali seks na koncertu benda ’Motley Crue’ i egizibicionista u čekaonici salona za tetoviranje, sada je i jedan par Nemaca odlučio da svoje strasti pokaže na sred ulice.

U javnost su procurile fotografije nepoznatog muškarca i žene, koji su očigledno bili toliko napaljeni da nisu mogli da se suzdrže ni do neke zabačene uličice, već su imali seks na sred vrlo prometne ulice i na očigled svih vozača koji su prolazili.

’Skoro sam se slupao, to definitivno nije nešto što svakodnevno viđate na ulici’ izjavio je lokalni vozač taksija.

Svedoci ovog događaja u industrijskom gradiću Krefeldu na zapadu Nemačke, tvrde da je par bio u ’akciji’ bar deset minuta, nakon čega su ustali i obukli se. Policija je krenula u potragu sa egzibicionistima, koji će morati da snose posledice za ovaj čin.

’Želimo da pronađemo par o kojem je reč, jer je takvo ponašanje nedopustivo’ rekao je portparol policije.

86179e3e94.jpg

--- надополнето ---

http://dlisted.com/node/36328

тоооооооооооооооооооооо цецоооооооооооооооооооооооооо:tv:

Back
На врв Bottom