На какви очи најчесто „паѓате“ ?

не , ти реков само материјал , не мислев на шприц , или гратис оди ?:D оти за очи прајме муабет..ај да не одиме офтопик....поентата ми беше сакам да иам дете со такви очи темно зелени маслинести на светло ко со точки од шо сакам такви...дури на средина како црвенко малце
green-eyes-photo-focus-pictures1.jpg

не , ти реков само материјал , не мислев на шприц , или гратис оди ?:D оти за очи прајме муабет..ај да не одиме офтопик....поентата ми беше сакам да иам дете со такви очи темно зелени маслинести на светло ко со точки од шо сакам такви...дури на средина како црвенко малце
oko2j.jpg

Beautiful-Eyes-Wallpapers-.jpg

--- надополнето: 23 февруари 2013 во 23:26 ---
и вакви вејџи
bad-eyebrows-black-nails-close-up-cute-eyebrows-Favim.com-120119.jpg
само да не и беа цртани

Desktop1311.jpg

Јас паѓам само на Плави очи.. :cool:

eyes_002_full.jpg

Црни очи со длабок поглед исто како на Џони... И...
ep5hd_034.jpg

:love:

обожавам црни очи, само што скроз црни тешко се наоѓаат. сега си имам едни кафеавозеленки, што се менуваат во зависност од бојата на облеката, времето...
имам зеленожолти, па и тие се менуваат доста често :D

иначе имам многу слични како тие горе, на детенцето, па си се надевам и јас на едно такво :P

Еднаш паднав на сини и урокливи очи ама......... not any more. Од сега си сакам само око кафено :)

koj gleda oci ziti sve?
Јас на времето гледав. Ако беа плави - бегав од нив :) По некое непишано правило ми беше: ако излезев на дејт со плавоока девојка обавезно дејтот беше со лоша завршница.

Јас на времето гледав. Ако беа плави - бегав од нив :) По некое непишано правило ми беше: ако излезев на дејт со плавоока девојка обавезно дејтот беше со лоша завршница.

so takvi gluposti ne se zamaram, ako ona e ubava bojata na ocite ne e bitna

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom