На Бебуш и е роденден :)

• Креатор на темата Креатор на темата Desire
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Леле малечкоооо...најсреќен роденден и се најубаво ти посакувам :back:

ОО бејби бејби ајде Среќен роденден све најубоо и тако даље и све шо ти пишав на мсн :)мва мва највише пупка се глеамо днска вечер :)

happy-birthday11.gif

бебуш еве ти и тука среќен роденден ...Те сакам највеќе бе сонце...:)

Среќен роденден и све најубоо :)

Среќен роденден млада дамо, среќа во се, а најмногу во љубовта! :back:

Среќен роденден и се најубаво!

Еве и слика од моментот кој ја проба тортата,како тоа изгледаше :)

BABY.jpg

:pos: :pos:

Среќен роденден од мене и овде... Повеќе радост, љубов, среќа, успеси во понатамошниот живот... :back: Среќен роденден, уште еднаш. :)

Најпрво
Да ти се заблагодарам ТЕБЕ Ива,што на најубав можен начин ми ја честиташе 18ката,да ти се заблагодарам за сите убави зборови и да ти го посакам истото и на тебе тоа што ти мене ми го посака,па дури и дупло да ти се врати!Mило ми е што познавам толку добри личности како што си ти,се надевам дека нема да исчезнете и ќе ги надвладеете лошите зашто само така ќе можеме да го живееме животот исполнет со среќа и љубов!Те шљакам золво!:back:

А што се однесува до останатите:
Фала ви на честитките!Се надевам нема само мене да ме следат подобри денови туку и сите вас!Да бидете исполнети со многу љубов и радост како што сум јас сега,никогаш да не ја тргнете насмевката од лицето и секогаш да бидете добро расположени!Ве шљакам и вас:pos:

Наскоро ќе стигне тортата па ако сакате повелеле на торта.Ќе дуваме свеќичкиии:vozbud:

Фала уште еднаш,се надевам полнолетството ќе се одрази позитивно врз мене:pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom