Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За да се регистрира ОМО требува да се промени Уставот на Република Б'лгарија. Никои суд не може да накара БГ да промени и крши уставот. Ова е вистината, другото е желби.
Ми ако уставот ви е нацистички и неправеден, тогаш ќе мора да го мените. Што е толку страшно? Зарем не си за човекови права и рамноправност на сите?
Има еден посебен форум за да си ги лечите вашите фрустрации на http://tatar.informe.com/forum повели:smir:Во БГ мора да се регистрират бугарски партии. Сдруженија могат да праат сите. Има ермрнци, каракачани, македонци. Ама партиите требува да работат за БГ, не за туги држави.![]()
Во БГ мора да се регистрират бугарски партии. Сдруженија могат да праат сите. Има ермрнци, каракачани, македонци. Ама партиите требува да работат за БГ, не за туги држави.![]()
па дојди таму да разјасниме што имаш ти со татарите.И шо општо имам jас со татарите? Татарите сборат словенски език? Имат словенски имена? Имат нешо општо со Пиринско дека сум роден и живеа?
Улогата во филмо ти припага на тебе. :baeh:
па дојди таму да разјасниме што имаш ти со татарите.
Овде темата е На 19.10.2008 нов обид за регистрација на ОМО Илинден ПИРИН.
и не ја расипувајте овде те молам, ако сакаш да разговараш за татарите, дојди таму на Историјата на татарите!
Епа сменете го името Бугарија.Бугарите се татарско племе.Ако си роден во пириснско тогаш не си татар ама како што гледам се идентификуваш со нив така да татар си.И шо општо имам jас со татарите? Татарите сборат словенски език? Имат словенски имена? Имат нешо општо со Пиринско дека сум роден и живеа?
Улогата во филмо ти припага на тебе. :baeh:
Епа сменете го името Бугарија.Бугарите се татарско племе.Ако си роден во пириснско тогаш не си татар ама како што гледам се идентификуваш со нив така да татар си.
1. Нема прабугари.Komita, прабугарите са били ного помалко от словените. Ние сме мешавина от словени, прабугари, траки. При вас е обратно. Сметате дека сте чисти антички македонци и немате друга крв у вас. Е па и ас почнувам да си мисла дека не сум словен, а наследник на Александар. Абе шо не зема да се запишам в ОМО![]()
Македонците не не мразат, татарите не мразат како тебе што се.Маjка ти со железни гаки оди педер глуп? Во Бугариа има позитивен однос кум македонците. Оди и контактуваи с лугето и гледаи. Нема да намериш никои дека ве мрази. Вакви педерчина како тебе и политичарите сакат да има омраза и да имате повеке врагове за да се свртете кум србите.
Ако си се представувал како србин наместо македонец може. Ама во БГ сакаме македонците. Проблемот го прават нашите и вашите политичари и српчетата.
ОМО нека соберат луге, да си направат утавот да отговара на закон и нема да има проблем. Може и jас да се зачленам.Ако се почитува закон нема лошо нели?