my work/gaming place

• Креатор на темата Креатор на темата HEATHY
  • Време на започнување Време на започнување

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Веб-сајт
www.zolta.com.mk
Забележав дека нема ваква тема...
Не можев да најдам соодветен наслов а уште пак и посоодветно место и ја ставив овде..
Значи, се работи за тема на која ќе ставаме слики од местото каде што ви стои вашиот компјутер, бирото на кое ви стое и сл.
Мислам дека доволно се разбравме..
Се извинувам како креатор на оваа тема што нема да бидам прв што ќе стави слика, апаратот ми е кај сестрата, но секако ќе ја добиете а сликата што ќе ја оставате нека биде нешто вака..

comp_desk_door_img_0960.jpg

Не можев да најдам соодветен наслов а уште пак и посоодветно место и ја ставив овде..
Значи, се работи за тема на која ќе ставаме слики од местото каде што ви стои вашиот компјутер, бирото на кое ви стое и сл.
Мислам дека доволно се разбравме..
Се извинувам како креатор на оваа тема што нема да бидам прв што ќе стави слика, апаратот ми е кај сестрата, но секако ќе ја добиете а сликата што ќе ја оставате нека биде нешто вака..

comp_desk_door_img_0960.jpg
На куќиштето нема ли да му смета дека е во простор каде што нема место за вентилација?
Затворен простор дека е,ми се чини нема каде да струи воздухот?
Само прашувам зашто сакав еднаш исто така да го ставам ама ми беше страв

На куќиштето нема ли да му смета дека е во простор каде што нема место за вентилација?

ќе беше подобро прво да го прочиташе текстот горе, за да видиш дека тоа е пример за слика!!

ќе беше подобро прво да го прочиташе текстот горе, за да видиш дека тоа е пример за слика!!
Сеедно,прашањето мое сепак не е на одмет да се одговори

Не можев да најдам соодветен наслов

Многу посоодветен наслов во било „Моето место за работа/забава“ (Македонци сме + има јазично правило на форумов)

Ќе му смета и тоа многу. Немој ни да помислуваш да го пикаш вака у креденци. Нема да се лади, ќе се загрева многу, ќе се укочува..

Ќе му смета и тоа многу. Немој ни да помислуваш да го пикаш вака у креденци. Нема да се лади, ќе се загрева многу, ќе се укочува..
Фала,така и си мислев:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom