Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
SLaCk напиша:Е ајде де кажи хехе.
Фала што ја отворивте темата пак.
И од сега за да не биде некоја тема заклучена дали ќе треба да викаме дека Мухамед и Исус се браќа а исто и Македонците и Албанците?
јас имамNikolaP напиша:Кој има добра конекција и емуле(или некој друг програм за шерање) нека ја симне
30 days: 1x03 Muslims and America
Батката(кој е загреан христијанин) 30 дена се става у кожа на муслиман. Исто има и доста објаснувања. Корисно да се гледа.
Продуцирано од Морган Спурлок, шефот кој го сними Supersize Me
Неправилности во Верата или во Црквата?CopyOfDeath напиша:јас имам
но не сум религиозно настроен ја имам изгубено верата Поради некои неправилности шо се случуваат во неа
SLaCk напиша:И од сега за да не биде некоја тема заклучена дали ќе треба да викаме дека Мухамед и Исус се браќа а исто и Македонците и Албанците?
Начинот на кој се преповеда ВератаКрстителот напиша:Неправилности во Верата или во Црквата?
И начинот на кој божјите храмови се користат за ширење пропаганда и омраза, како и институционализирањето на истата, а и мешањето во световните нешта (особено политиката).CopyOfDeath напиша:Начинот на кој се преповеда Верата
Garfield напиша:Tokmu taka Liprandi. Никој нема и не смее да си даде за право да негира или омаловажува туѓа вера, религија, живот, одлуки и сл. Секој сам си е ковач на својата судбина, секој сам си носи одлуки и стои зад нив, секој сам за себе ќе даде отчет, без разлика каде и пред кого.