Мултикултурализмот, и неговата злоупотреба

http://www.telegraf.mk/foto/297116-niknuva-migrantski-kamp-na-tabanovce-foto

Кога во една од овие монтажни бараки за чија изградба медиумите ќутат како да не се дешава ништо ќе се роди првото Авганистанско /Сиријско дете, за кое подоцна ќе треба нега, кров над глава и со тек на време државјанство , тогаш сево ова ќе тргне у курац .
Ма нек си ебат матер бре.Уво не ме боли.Греота биле?Па и луѓето жртви на други војни се греота и луѓето во јужна Америка жртви на нарко картелите
Иначе, многу очекувано е оваа добродошлица за емигрантите од нашава полтронска, безкичмена влада, Тие што им ја простија кризава ,сеа ќе наплатат многу јако со ова, а реакција нема да видиме пошто на ВМРО исламистичка тоа не и е во стил.

Не сакам да испадне дека сум некој фашист и дека сакам луѓево да се остават да умрат, ама ова што се прави е веќе јасно ко бел ден. Тие што треба да ги примат креваат ѕидови за чие поставување као не се согласни, а овие луѓе во меѓувреме им се утрапуваат на земји како нас и србија, т.е земји водени од луѓе правени со мочка.
http://www.telegraf.mk/foto/297116-niknuva-migrantski-kamp-na-tabanovce-foto

Кога во една од овие монтажни бараки за чија изградба медиумите ќутат како да не се дешава ништо ќе се роди првото Авганистанско /Сиријско дете, за кое подоцна ќе треба нега, кров над глава и со тек на време државјанство , тогаш сево ова ќе тргне у курац .
Иначе, многу очекувано е оваа добродошлица за емигрантите од нашава полтронска, безкичмена влада, Тие што им ја простија кризава ,сеа ќе наплатат многу јако со ова, а реакција нема да видиме пошто на ВМРО исламистичка тоа не и е во стил.

Не сакам да испадне дека сум некој фашист и дека сакам луѓево да се остават да умрат, ама ова што се прави е веќе јасно ко бел ден. Тие што треба да ги примат креваат ѕидови за чие поставување као не се согласни, а овие луѓе во меѓувреме им се утрапуваат на земји како нас и србија, т.е земји водени од луѓе правени со мочка.

Море ич уво не ме боли.Нек си е**т матер.Греота биле..Демек само тие се греота?Не се греота Коптите кои се колат ко јагниња за Курбан од џихадистиве?Не се греота невините луѓе жртви на нарко картелите во јужна Америка?Ај ако не сите што се греота да ги прибереме.
Јас разбирам дека и мигрантите си имаат мака.Ама што да им правиме?Нека идат во СаД и останатите смрад земји кои ја запалија искрата на тие конфликти.
А за тие што се праат големи миротворци зошто не ги примиме,нека дадат одговор на прашањето зошто Саудиска Арабија,Катар,О.А.Е итн не ги примија.Ако можат палмени острови да градат можат да примат Сиријци.
Македонија нема никаква обавеза ниту морална ниту политичка да ги насели овде.

Брисел бара да се затвори балканскиот пат за илегална имиграција

avramopoulos7.jpg

Европската комисија денеска го осуди непостапувањето на балканските земји по однос на нелегалната имиграција и ги повика да преземат мерки за затворање на балканскиот пат на имиграцијата, пренесоа француските медиуми.

- Балканскиот пат останува отворен за нелегалната имиграција затоа што некои земји од регионот не ги преземаат неопходните мерки за ситуацијата да ја држат под контрола. Овие земји кои сакаат да се приклучат кон ЕУ треба да сфатат дека овој пробем, исто така, ги тангира и нив и дека треба да ни помогнат да управуваме со проблемот на миграцијата - изјави еврокомесарот за миграција, внатрешни работи и граѓани Димитрис Аврамопулос на прес конференција во Брисел.

Албанија и Македонија се транзитни земји за мигрантите пристигнати во Грција, а транзитот потоа продолжува преку Србија и Косово, забележуваат француските медиуми.

- Шверцерите со луѓе го открија овој пат и приливот од имигранти станува се поголем, што е основа за загриженост и аларм - подвлече Аврамопулос.

- Преку овој пат само во јули во Унгарија пристигнаа 35.000 мигранти и азиланти. Оваа земја е една од најизложените на проблемот, заедно со Грција и Италија. Унгарската Влада побара итна помош од осум милиони евра, што ќе биде испратена веднаш - додаде тој.
http://www.plusinfo.mk/vest/36689/brisel-bara-da-se-zatvori-balkanskiot-pat-za-ilegalna-imigracija

Ме интересира колку од вас, рслани, ќе земат пушка да си ја бранат земјата во случај на војна? Или ќе гледате да спасите жива глава трчајќи кон првата граница? И што ако тогаш ви ги затворат границите, или ве избркаат од земјата каде ќе барате спас? Колку злобни и ограничени умови, не ми се верува!

Ако пукне идеме сите за шведска, се пријавуваме за социјална помош, почнуваме да диламе и си уживаме. Едноставно е. P.S.
LiveLeak-dot-com-a97_1439287993-specsavers_thumb164_1439288005.jpg

Последно уредено:
Ме интересира колку од вас, рслани, ќе земат пушка да си ја бранат земјата во случај на војна? Или ќе гледате да спасите жива глава трчајќи кон првата граница? И што ако тогаш ви ги затворат границите, или ве избркаат од земјата каде ќе барате спас? Колку злобни и ограничени умови, не ми се верува!
A mene me interesira kolku rslanki ke ni se priklucat vo odbrana na zemjava,cisto zaradi ednakvost megu polovite?;)

A mene me interesira kolku rslanki ke ni se priklucat vo odbrana na zemjava,cisto zaradi ednakvost megu polovite?;)

Сигурно ќе има и будали жени кои ќе гинат поради парче земја кое не им припаѓа.[DOUBLEPOST=1439583016][/DOUBLEPOST]
Ако пукне идеме сите за шведска, се пријавуваме за социјална помош, почнуваме да диламе и си уживаме. Едноставно е. P.S.
LiveLeak-dot-com-a97_1439287993-specsavers_thumb164_1439288005.jpg

Ами партијата? :(

А колку од вас анархистите ќе се самоорганизирате доколку Исис стане закана и за вас?Или тогаш ќе преминете на главното вадење..абе заеби нема да бидам слуга на системов(>implying дека на Isis ќе им биде гајле дали колат анархист,конзервативец или фашист).
In the mean time,биди толерантна и прогесивна и згрижи едно 50 арапи,црнци или абориџини,а остај не нас конзервативните социопати да мрчиме за мигрантиве.[DOUBLEPOST=1439588705][/DOUBLEPOST]Back to Swedenstan
Ќе се убијам...

Swedish band-aids are too bright - accused of racism on Swedish Radio

http://speisa.com/modules/articles/...m-on-swedish-radio.html#.VczuWi-bL5Y.facebook

А колку од вас анархистите ќе се самоорганизирате доколку Исис стане закана и за вас?Или тогаш ќе преминете на главното вадење..абе заеби нема да бидам слуга на системов(>implying дека на Isis ќе им биде гајле дали колат анархист,конзервативец или фашист).
In the mean time,биди толерантна и прогесивна и згрижи едно 50 арапи,црнци или абориџини,а остај не нас конзервативните социопати да мрчиме за мигрантиве.[DOUBLEPOST=1439588705][/DOUBLEPOST]Back to Swedenstan
Ќе се убијам...

Swedish band-aids are too bright - accused of racism on Swedish Radio

http://speisa.com/modules/articles/...m-on-swedish-radio.html#.VczuWi-bL5Y.facebook

Исис се веќе закана за нас, кој стои во позадина нема да коментирам. Видов дека си дал одговор на прашањето, така да очигледно не очекуваш реплика од мене...
Можеби веќе имам згрижено, а и го имам секое право да коментирам на темава. Ти слободно заобиколи ме доколку ти ги повредувам чувствата и поштеди ме од зајадливи коментари. Очигледно си се почувствувал навреден од она што го кажав штом реплицираш со „a kolku od vas anarhistite...“. Цуценце!

Можеби веќе имам згрижено,

Ако имаш згрижено имигранти, ќе мора многу поскромно да се облекуваш, чисто да не им ги разгориш страстите.

Еве што се објавува во најистакнатите соросови медиуми во Македонија
Патриотизмот е одвратно чувство кое прави будали од луѓето
Тешко е човек да остане индиферентен на повраќаниците што ги пишеш и со кои провоцираш, ама во исто време пак, им се воодушевувам на огромниот број членови кои те игнорираат.

Тешко е човек да остане индиферентен на повраќаниците што ги пишеш и со кои провоцираш, ама во исто време пак, им се воодушевувам на огромниот број членови кои те игнорираат.
Текстот кој го објавив е повраќаница а кај нас е презентитан во мејнстрим медиум финансиран од изворот на многу зла - Сорос. Ова нема никаква врска со нашите меѓупартиски препукувања. Факт е дека Сорос води таква агенда. Прашај кој сакаш противник на т.н. мултикултурализам, концепт кој е на исто ниво на сировиот нацизам.

Mногу рслани ќе земат пушка, да ги бранат широкоградните кои моментално им помагаат на оние што ќе ја направат војната. Истите тие со отворени умови ќе бидат првите што ќе чекаат на некоја граница да бидат примени. Историјата и културата на дојденциве не изобилува со примери на толеранција кон оние со отворени умови. Не дозволуваат ни жена да дели памет, а како што проаѓа времево, се повеќе ги сфаќам.
Сметам дека сите што даваат поддршка на потенцијални терористи, докажани силувачи и луѓе кои на секоја секунда докажуваат дека не се менуваат и својата „култура“ со сила ја шират таму каде што им ги отвориле вратите, не само што се ограничени туку имаат тешка блокада на мозокот.
Сигурно ќе има и будали жени кои ќе гинат поради парче земја кое не им припаѓа.[DOUBLEPOST=1439583016][/DOUBLEPOST]
Во Сирија и Ирак жените не се бореле за парчето земја кое не им припаѓало. Еве како паметните „живеат“ денес.
http://pamelageller.com/2015/08/11-...d-after-being-repeatedly-raped-and-sold.html/

Ако секој еден е паметен ко тебе и не се бори, што ќе ги допре овие да дојдат и да те почестат со практукување на еден цитат од куранот?
yazidi-sex-slaves-11.png

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom