- Член од
- 7 ноември 2014
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 1.007
http://www.telegraf.mk/foto/297116-niknuva-migrantski-kamp-na-tabanovce-foto
Кога во една од овие монтажни бараки за чија изградба медиумите ќутат како да не се дешава ништо ќе се роди првото Авганистанско /Сиријско дете, за кое подоцна ќе треба нега, кров над глава и со тек на време државјанство , тогаш сево ова ќе тргне у курац .
Ма нек си ебат матер бре.Уво не ме боли.Греота биле?Па и луѓето жртви на други војни се греота и луѓето во јужна Америка жртви на нарко картелите
Иначе, многу очекувано е оваа добродошлица за емигрантите од нашава полтронска, безкичмена влада, Тие што им ја простија кризава ,сеа ќе наплатат многу јако со ова, а реакција нема да видиме пошто на ВМРО исламистичка тоа не и е во стил.
Не сакам да испадне дека сум некој фашист и дека сакам луѓево да се остават да умрат, ама ова што се прави е веќе јасно ко бел ден. Тие што треба да ги примат креваат ѕидови за чие поставување као не се согласни, а овие луѓе во меѓувреме им се утрапуваат на земји како нас и србија, т.е земји водени од луѓе правени со мочка.
http://www.telegraf.mk/foto/297116-niknuva-migrantski-kamp-na-tabanovce-foto
Кога во една од овие монтажни бараки за чија изградба медиумите ќутат како да не се дешава ништо ќе се роди првото Авганистанско /Сиријско дете, за кое подоцна ќе треба нега, кров над глава и со тек на време државјанство , тогаш сево ова ќе тргне у курац .
Иначе, многу очекувано е оваа добродошлица за емигрантите од нашава полтронска, безкичмена влада, Тие што им ја простија кризава ,сеа ќе наплатат многу јако со ова, а реакција нема да видиме пошто на ВМРО исламистичка тоа не и е во стил.
Не сакам да испадне дека сум некој фашист и дека сакам луѓево да се остават да умрат, ама ова што се прави е веќе јасно ко бел ден. Тие што треба да ги примат креваат ѕидови за чие поставување као не се согласни, а овие луѓе во меѓувреме им се утрапуваат на земји како нас и србија, т.е земји водени од луѓе правени со мочка.
Море ич уво не ме боли.Нек си е**т матер.Греота биле..Демек само тие се греота?Не се греота Коптите кои се колат ко јагниња за Курбан од џихадистиве?Не се греота невините луѓе жртви на нарко картелите во јужна Америка?Ај ако не сите што се греота да ги прибереме.
Јас разбирам дека и мигрантите си имаат мака.Ама што да им правиме?Нека идат во СаД и останатите смрад земји кои ја запалија искрата на тие конфликти.
А за тие што се праат големи миротворци зошто не ги примиме,нека дадат одговор на прашањето зошто Саудиска Арабија,Катар,О.А.Е итн не ги примија.Ако можат палмени острови да градат можат да примат Сиријци.
Македонија нема никаква обавеза ниту морална ниту политичка да ги насели овде.