Муабет уз утринско кафе...

• Креатор на темата Креатор на темата le_leaa
  • Време на започнување Време на започнување
Добро утро форумџии....!! Нека ние наздравје кафето! :)

шо убо вака ко ќе ти посака некој наздравје кафе насмеан одсабајле. Ќе го биде денов. Наздравје и од мене

Dobro utro na site. Blazesi vi na kafeto, mrazam hotelsko filter kafe !! Dajte edno saglam nes ili tursko!

Fala,nazdravje i tebe. Ovoj filterov sto go cevcam vo momentot tesko moze kafe da se narece, ama so dovolno mleko i optimizam...

Ајде бре спуксоне само се жалиш. :)) Се наспа или праеше лумперајки синоќа? Добро утро

Dobro utro!

Sinojka lumpuvav sam, mamata, duri ne me izbrkaa od barot (go zatvarale na polnok, gluperdi edni), pa uspeav i da se naspijam.

хахахха ако ако барем нема да се жалиш ко по обичај. Ти врне бре или си зема чадор.

Cador si nosam, ama ne vrne ko za cudo! Vcera vecerta zarosi malku, ama ic ne mi smetase!

Najdov eden street kaj sto dukjanite rabotele "do mnogu kasno, duri do 8 saatot!" pa mi izlegoa pluskavci od setanje :) :)

Ами шетај ебаго ја ќе ги шетам никаквиве скопски улици и ќе се чудам кај да се слотевам по цела вечер и ден

Ај добро утро, сега ми се вари кафето, па сум спремна за муабет.
Ееееј првпат да ве начекам.

Abe ima mesta za odenje, ama treba da gi znaes - a nikoj ovde ne mi kazuva, sam si gi baram ... Ako, ako. Ke vidat tie vo Skopje.

Za denes mi ostanaa use spomenikot na Nelson i iglata na Kleopatra, so toa ke zaokruzam eden biten del od setanjeto. A utre kje mu odam na Bler, vo Downing Street 10 :) :)

Поздрави го и од мене и кажи му ќе му го скрши кичмата. Добро утро и на тебе кец два три

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom