Му ги скршил двете потколеници на гостинскиот фудбалер !

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување

"Нај интересните моменти"

Болно :Ѕ..

Сепак не ми изгледа баш дека е намерно,над 20 пати ја изгледав снимката и ми изгледа дека не му беше таа намерата на човекот..да му го сокрши нозете..
Море дај свестете се на зафрканција реков дека не беше намерно во претходниот пост гледај како му налета... тоа е за во затвор не казна од 10 натпревари тој не треба веќе да игра фудбал:uvo:

Не ми се верува ова еј. Овој старт може да биде кобен за играчов.
Знаете ли колку е лошо ова за било кој фудбалер, да му ја унишитш кариерата, да не може да работи тоа што го сака.
Прошла недела на играч на Тетекс му скршија нога на утакмица, не очекуев дека сега и ова ќе видим. Колку само се иритирам од ваквата игра, едноставно мора да се биде повнимателен кога се оди во дуели, доколку тоа не би било така останавме без фудбалери.
Без оглед дали имало намера за ваквиов старт или немало, се надевам дека ќе има ригоризна казна па да се запраша дали пак ќе игра толку остро или ќе биде повнимателен. И не само тој туку сите кои се занимаваат со професионално играње фудбал!

Следново со слична тематика...Чек дис аут:
(клик). Незнае човек дали да плаче или да се смее...

Следново со слична тематика...Чек дис аут:
(клик). Незнае човек дали да плаче или да се смее...

Секој кој вака би се испонашал да е до мене, би му забранил цел живот да не смее да се доближи 200 метра до стадион.

Гадно ептен прљаво, остајте скршеници и други повреди на навијачите, треба фудбалерите да сфатат дека се на теренот да играат фудбал а за вакви глупости сме задолжени ние навијачите , мислам ако има потреба.

Иначе овој е еден од најголемите белгиски таленти. Заслужува 111 натпревари казна не 11. Кој сака нека биде вакво нешто не смее да помине со толку блага казна

Жално. Многу тешко да се опорави у скоро време,а камоли да се врати да игра.

Кога гледам вакви стартови,ме фака страв да играм фудбал.

Инаку стартот се гледа дека е на нога не е на топката. Му оде со отворен ѓон,кога овој веке ја собрал топката пред него.

За овој треба забрана да не игра повеќе фудбал ... :lud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom