МТВ реклами 91год.

• Креатор на темата Креатор на темата eden_decko
  • Време на започнување Време на започнување
Alal da ti e za ova,epten me napuni so nekoja pozitivna energija...11 godini sum imal za vreme na ovie reklami.

Рекламиве 100 пати се подобри и покреативни за разлика од некои кој денеска се емитуваат.

(изменето)

Рекламиве 100 пати се подобри и покреативни за разлика од денешниве.
Ајде бе не зезај жити се, како е можно да се покреативни од денешниве? Денешниве се перфектна реклама за одреден рпоизвод а тогашните да не знаеш за што станува збор. Еве земи за пример одлична реклама/најва таа со авионот од анал 5, одма на 2 милиони граѓани ги направи за 5 секунди да се јават у Аеродромот у Скопје. Е тоа е реклама бе дечко...

Точно е малку претерав, но незнам колку гледаш телевизија ама има многу глупи и некреативни реклами, едноставно без идеја и без да те натера да го купиш тој продукт, со што би можел да кажам дека за разлика од тие клише реклами овие ми се покреативни иако неможеме да ја споредуваме технологијата од тоа време со оваа денеска.

Југотрговија... низ цела Југославија... динари... лол.
Јас усте не сум идел во сколо тогас :LOL:

Се потсетив на рекламата за Жито Лукс :love:.
Инаку најавата на програмата со музика како на тогашна ТВ Белград..:eek:

Метропол повеќе од Мекдоналдс.:X3:
Ко дете имав маица со ова култно М, чале ми ја обезбеди. Времиња, кога поминаа....

Метропол повеќе од Мекдоналдс.:X3:
Ко дете имав маица со ова култно М, чале ми ја обезбеди. Времиња, кога поминаа....
Се надењвам ја доби од онаа сендвичара кај Раборнички/цвеќарата. Тууу времиња.

Кретивноста на дело,а и интересни се спотчињава (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom