MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Кој модерен свет? Овие, имам осеќај, уште машиши за пишење користат.
Ништо не ѓу функционира како треба, мислам дека секој момент ќе се распаднат
Neka se raspadnat, ne mi smeta voopsto,i taka nese dojdeni za rabota samo za vrtejne na pari ,nisto povejke

Moderen svet, nema kes, sakame kon zapad i eu,nadopolnis online i mozes da go aktiviras paketot,(odnosno mozes da go kupis direktno i pak plajkas onLine)
Abe vakva glupost dosega ne sum cul.
Im velam na toa cavkata na telefon, zhenata e 80 god i nema platezhna karticka ce dojdi ce ti daj pari na raka i ti plati i so tvojata karticka.
Ako treba i 100den za uslugata ce ti daj.

Mi vika, Ne! ne mozhi!
Majmunka prilepska.
A i tie Mtel beter od Lajka samo za v devetka da gi rempash!
Ne mozhi preku PC tuku moralo samo preku mobilen.

I posle ovaj датум ce si idel vo Mk oti epten dobro bilo.
Abe odi begaj.

Abe vakva glupost dosega ne sum cul.
Im velam na toa cavkata na telefon, zhenata e 80 god i nema platezhna karticka ce dojdi ce ti daj pari na raka i ti plati i so tvojata karticka.
Ako treba i 100den za uslugata ce ti daj.

Mi vika, Ne! ne mozhi!
Majmunka prilepska.
A i tie Mtel beter od Lajka samo za v devetka da gi rempash!
Ne mozhi preku PC tuku moralo samo preku mobilen.

I posle ovaj датум ce si idel vo Mk oti epten dobro bilo.
Abe odi begaj.
Tija razbiram fristracijata, ama nikoj ne saka da zavrsi nekoja rabota,inaku nee tocno deka samo preku app,moze da se aktivira moze i od Ps, odis vo delot na nadopolnuvajne,(so toa sto Otp stasuva na tel,po sms)potoa ne klikas da nadopolnis kredit tuku odis na kupi paket, klikas na toj paket sto sakas ,ja imas sumata plajkasnso karticka @ako pomini plajkajneto aktiven e paketot .....

Tija razbiram fristracijata, ama nikoj ne saka da zavrsi nekoja rabota,inaku nee tocno deka samo preku app,moze da se aktivira moze i od Ps, odis vo delot na nadopolnuvajne,(so toa sto Otp stasuva na tel,po sms)potoa ne klikas da nadopolnis kredit tuku odis na kupi paket, klikas na toj paket sto sakas ,ja imas sumata plajkasnso karticka @ako pomini plajkajneto aktiven e paketot .....
Abe coek ne raboti koga ti velam.
1 ne sum vo Mk do telefon
2. Mozham do utre da kliknuvam na toa 2500 denari ne otvora nov prozorec za da prefrli na plajchanje! Probav na 3 PC i so Firefox, Chrome i Opera. Istoto sekade!

Screenshot 2025-11-04 at 22-46-12 Дополнителни пакети Добредојдовте на mtel.mk.png

2. Mozham do utre da kliknuvam na toa 2500 denari ne otvora nov prozorec za da prefrli na plajchanje! Probav na 3 PC i so Firefox, Chrome i Opera. Istoto sekade!

Прегледај го приврзокот 459879
Провери тука:

Провери тука:
I sto tuka? Ne mislam kredit da nadopolnuvam tuku paket da aktiviram. A i nemam napraveno registracija za da me najdi.
A i ne mozham da se registriram zatoa shto ne sum vo MKD (Telefonot ne mi e pri raka)

I sto tuka? Ne mislam kredit da nadopolnuvam tuku paket da aktiviram. A i nemam napraveno registracija za da me najdi.
A i ne mozham da se registriram zatoa shto ne sum vo MKD (Telefonot ne mi e pri raka)
Не треба да си регистриран.Го пишуваш бројот пишуваш маил.Одбирaш кој пакет сакаш да активираш проблем само ќе ти биди код што ќе стигни на бројот за да потврдиш внесуваш картичка и пакетот е активен.

Attachments

• Screenshot_2025-11-04-23-44-38-552_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-11-04-23-44-38-552_com.android.chrome.jpg
    143,3 KB · Прегледи: 5
проблем само ќе ти биди код што ќе стигни на бројот за да потврдиш внесуваш картичка и пакетот е активен.
E toa e toa.
Se snajdov na drug nachin.
Prativ nekogo vo Skopje i mi uplati.
I da bidi ironijata pogolema platil kaj Telco vo gotovina.

Znachi ostanuva toa, ebati Telco prilepsko

Прегледај го приврзокот 459879
Pogresen cekor, odis vo nadopolna potoa vo paketi,si plajkas toa sto ke odberis

Користи ли некој мтел? Се "подоправија" ли? Да му ставам на татко ми 6 месеци, па да сме раат двајцата.

Има паѓање на мрежа и интернет?
Retko, brzina na 4g e solidna do 200 mbps,odi ama A1 ima problemi so mrezata(voLte) ama bidejki za mTel nema volte korisnicite ne mozat toa da go osetat razgovaraat na 2 i 3g.
nadvor od naseleni mesta mreza skoro ic ( A1 )

Што ти значи последната реченица? Сакаш да кажеш ни А1 ни Мтел, немаат мрежа надвор од населено место?

Што ти значи последната реченица? Сакаш да кажеш ни А1 ни Мтел, немаат мрежа надвор од населено место?
Има А1 сегде мрежа надвор од населено место, ама заради оддалеченост од базните станици можи да имаш само послаб интернет, иначе повиците се супер и интернетот лета.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom