MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Dali nekoj mozhe da plakja parking ako ima pomalku od 500 denari kredit?
Denes imav problem so plakjanje na parking, mi stigna povratna poraka nemate dovolno kredit, a na akauntot imam 445 denari.
Se javiv vo call centar, klasika poima nemaat mi tvrdi 100% deka ne mozhelo od pripejd broj da se plakja parking, za na kraj po moja inicijativa da i kazham da se javi vo tehnika da prasha shto e problemot, zashto mal milion pati sum plakjal parking so istoto brojche, nemaat opcija da vidat istorija na plakanja i sl.
Dobiv odgovor posle nekoj chas deka parking mozhe da se plakja samo ako na smetkata imate nad 500 denari, shto nema nikakva logika i e najapsurdnoto neshto shto postoi. Znachi ti treba da gi chastish niv 500 denari, koi inaku imaat rok ne se trajni, pa da dostavish posle toa ushte kredit, koj kje go koristish za plakanje na parking.
Inaku odamna imav staveno vaucher od 900 den i prvpat denes pagjam pod 500 den kredit i se desi problemov. Ako nekoj ima iskustvo neka spodeli.
Jas imam plateno so 100mkd, kredit Prilep 1h 30mkd.i tolku se minusirani....
podolg period sumata mie 0, sum na 6 & 12m, paket kako e sega ne znam,ova e mart/april

Jas imam plateno so 100mkd, kredit Prilep 1h 30mkd.i tolku se minusirani....
podolg period sumata mie 0, sum na 6 & 12m, paket kako e sega ne znam,ova e mart/april
Eve od vchera i od denes. Znachi vchera so nad 500 denari beshe uspeshno, denes ne.

Attachments

• Screenshot_20250821_234746.jpg
    Screenshot_20250821_234746.jpg
    133,6 KB · Прегледи: 9
  • Screenshot_20250821_234808_mk.mtel.selfcare.jpg
    Screenshot_20250821_234808_mk.mtel.selfcare.jpg
    75,2 KB · Прегледи: 9
Зошто на МОВЕ тв нема опција за каналите ТРИНГ АКЦИЈА И ТРИНГ ФАНТАЗИЈА да се избере македонски превод а на Риплеј ТВ овие се достапни и со македонски превод и албански.

TOTALNO se otkazuvam od ovoj “OPERATOR”
Zamislete smetka za 10ti mesec 2024 bila vo docnenje 1 den i podmirena tie nemale sredeno najverojatno nesto so MKB i seuste vo MKB se vodi kako docnenje i se vodi kako neplatena smetka i DOLG. Istoto i kaj tatko mi za nekoi 400 denari nekoja smetka demek ne naplatena a vo salonot mi naplatija kazaa za slednata sto ke izleze do periodot sto si raskinal ke izednacime i tolku, ispadna neplatena i nitu izvestivanje nitu nisto, slucajno si vadam na moite na site izvestaj od moj mkb, gledam sve dolgovi od MTEL, ima i drugi ama pisuva deka se podmireni i vekje gi nema. Zamislete smetka od 10ti mesec sega seuste vo MKB se vodi kako neplatena, GOLEMA NULA ZA OVOJ OPERATOR.

TOTALNO se otkazuvam od ovoj “OPERATOR”
Zamislete smetka za 10ti mesec 2024 bila vo docnenje 1 den i podmirena tie nemale sredeno najverojatno nesto so MKB i seuste vo MKB se vodi kako docnenje i se vodi kako neplatena smetka i DOLG. Istoto i kaj tatko mi za nekoi 400 denari nekoja smetka demek ne naplatena a vo salonot mi naplatija kazaa za slednata sto ke izleze do periodot sto si raskinal ke izednacime i tolku, ispadna neplatena i nitu izvestivanje nitu nisto, slucajno si vadam na moite na site izvestaj od moj mkb, gledam sve dolgovi od MTEL, ima i drugi ama pisuva deka se podmireni i vekje gi nema. Zamislete smetka od 10ti mesec sega seuste vo MKB se vodi kako neplatena, GOLEMA NULA ZA OVOJ OPERATOR.
Drugar mnogu brzo se otkaza ..... Sto bidna vaka? Agent ...?Sto se cudis koga NE soodvetni se vrabotuvaat na mesta kade sto treba lica sto rasbiraat ......
Vidi vaka mTel uste od start pocnaa loso;
nemaa soodvetni vraboteni, ne znaat da kazat nisto,platniot sistem im e blizu 0,
sto i da prijavis se ceka 1 nedela najmalce ako ne im zvonis 2pati na 24h, i 1 mesec ke pomine, potoa komunikacijata so a1(kade sto iznajmuvaat mreza im e isto taka 0)
ti si imal problemi so naplatata, ama terenski problemite im se mn,povejke !
i kako sto site napomnaa vo razlicni temi deka Vucic tuka so mTel e samo za perejne pari nisto dr,ne gi interesira, pa potoa so 0,50% korisnici ne mozeja da perat pa morase da go kupat Lycamobile da imaat pazaren udel skoro 4% pa sega nesto ke pravele dali ke go kupuvaat neoTel ili dr, nikoj ne znae ....

Не знам каде да го поставам прашањето, темата е поактивна, па ајде тука. Препорака за интернет во Грчка? Ми предложија airalo.com и eurosim.mk. Овие еуросим гледам доста поволни цени, некој искуство со нив?

Не знам каде да го поставам прашањето, темата е поактивна, па ајде тука. Препорака за интернет во Грчка? Ми предложија airalo.com и eurosim.mk. Овие еуросим гледам доста поволни цени, некој искуство со нив?
Zdravo jas imam koristeno eurosim mk vo makedonija ne bese los ama vo grcija koristev esim od Yesim za 23 evra neogranicen 7 dena imas na Nova Vodafone i Cosmote. Isto imas i hotspot a i popust 5 evra so kodot AZBL092.

Od cosmote samo esim tamu 20eu, unlimit

esimdb.com
Автоматски споено мислење:

Na ovoj sajt gi imas site ponudi

Mtel ot,.izgleda umre 1h nema data, 15010 od mtel,a1 i fix ne moze da se dobie isto i 073800010.
povici kon dr, mobilni ima...
:(
Автоматски споено мислење:

Mtel ot,.izgleda umre 1h nema data, 15010 od mtel,a1 i fix ne moze da se dobie isto i 073800010.
povici kon dr, mobilni ima...
:(
Tuui, samo sto pisav se voskresna ....

Ima nekoj drug od mtel da proba 15010,i 073800010 dali ke zvoni,(od kaj mene od 2 broja ne mozi) ne mozam da prijavam problem

Pozdrav. Da li neko zna da li je jos aktivna platforma mplay posto vidim da je na sajtu mtel.mk navedena samo move platforma. Imam apple tv pa bi mi znacilo da je isprobam. Imam cak i mtel mk sim karticu pa mogu preko nje da aktiviram ako je platforma jos ziva...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom