Jas imam plateno so 100mkd, kredit Prilep 1h 30mkd.i tolku se minusirani....Dali nekoj mozhe da plakja parking ako ima pomalku od 500 denari kredit?
Denes imav problem so plakjanje na parking, mi stigna povratna poraka nemate dovolno kredit, a na akauntot imam 445 denari.
Se javiv vo call centar, klasika poima nemaat mi tvrdi 100% deka ne mozhelo od pripejd broj da se plakja parking, za na kraj po moja inicijativa da i kazham da se javi vo tehnika da prasha shto e problemot, zashto mal milion pati sum plakjal parking so istoto brojche, nemaat opcija da vidat istorija na plakanja i sl.
Dobiv odgovor posle nekoj chas deka parking mozhe da se plakja samo ako na smetkata imate nad 500 denari, shto nema nikakva logika i e najapsurdnoto neshto shto postoi. Znachi ti treba da gi chastish niv 500 denari, koi inaku imaat rok ne se trajni, pa da dostavish posle toa ushte kredit, koj kje go koristish za plakanje na parking.
Inaku odamna imav staveno vaucher od 900 den i prvpat denes pagjam pod 500 den kredit i se desi problemov. Ako nekoj ima iskustvo neka spodeli.
podolg period sumata mie 0, sum na 6 & 12m, paket kako e sega ne znam,ova e mart/april