MTEL Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата MALINOV.A
  • Време на започнување Време на започнување
Ne mi bese do tolku verno deka mrezata od A1, bila na mesta uzas, toa e vo cel reon Dojran do granica-uzas brzina 0.1 razgovorot odi kako pred 15god, na Skype so aaa aaa aalooo me slusas alooo ....isto i na Mtel ,isto i na Green samo na 2g ,ako sakas da se razberes.... internet oxi ....

Ви кажувам јас дека многу ги фалите МТЕЛ неосновано...

Ви кажувам јас дека многу ги фалите МТЕЛ неосновано...
Ok, vo pravo si jas dojran 15god,.ne sum bil samo na tranzit ova ovde e uzas, no ne mozam da kazam za toa bo Prilep,Bitola,Krusevo, cela pelagonija Oxrid i ostanat reon, jugo zapad ....ne e toa za falejne kazuvam deka na A1 postpejd ultraM brzinata tuka e 0,10 kako bi bila na mtel nesto povejke nema ni sansi ni logika....

Ве молам искуства?
Во Февруари бев префрлен на Мтел, имав активирано годишен пакет од Лајка и требаше да заврши во Мај некаде 10ти. Еве 2 месеци се реактивира гратис. Дали некој знае колку месеци ќе биде гратис пакетот.Screenshot_2025-07-07-14-44-17-870_mk.mtel.selfcare.jpg

Ве молам искуства?
Во Февруари бев префрлен на Мтел, имав активирано годишен пакет од Лајка и требаше да заврши во Мај некаде 10ти. Еве 2 месеци се реактивира гратис. Дали некој знае колку месеци ќе биде гратис пакетот.Прегледај го приврзокот 450308
Nemas nisto gratis, javi se 073800010 i ke ti kazat do koga zavrsuva.....

Не им се јавувај, ќе ги потсетиш да го исклучат. Терај така цел живот ќе имаш гратис :pos:
Еве се јавив и ми вели до Февруари 2026. Значи од префрлувањето плус 1 година

Еве се јавив и ми вели до Февруари 2026. Значи од префрлувањето плус 1 година
Za 12m, si aktiviral a migraciskite lyca-mtel paketi se tie odnosno sto si aktiviral na lyca sim sega imas preku mtel......
svirkaj si .....
najavi se na app mtel mk i ke vidis kolku Gb imas ...
Edit ; veke si se najavil 31gb pa mozes i hotspot da bides ...haaa

1000024039.jpg

Дали ова значи дека после 30.09. ќе пропадни кредитот ако не надополнам? Во јуни годинава активирав годишен пакет. Значи дека пак ќе мора да надополнам кредит или како?

Прегледај го приврзокот 450439

Дали ова значи дека после 30.09. ќе пропадни кредитот ако не надополнам? Во јуни годинава активирав годишен пакет. Значи дека пак ќе мора да надополнам кредит или како?
Nema nisto da ti se deka valjda deka na eden moj drugar nisto ne mu se desi posle toj period isto imene mi ostana

Nisto nema da se sluci
Прегледај го приврзокот 450439

Nisto nema da se sluci imas 12m,paket a kreditot ke ti stoi ....

na koj link se gleda Move TV od laptop? Nemaat kazano kako, a reklamiraat ...

По 30.9 кредитот ќе биде 0 MKD.

Неколку пати досега сум ставал по 100 денари, а сум трошел само 30-40 и по датумот прикажан долу состојбата станувала 0.

Последно уредено:
По 30.9 кредитот ќе биде 0 MKD.

Неколку пати досега сум ставал по 100 денари, а сум трошел само 30-40 и по датумот прикажан долу состојбата станувала 0.
Mislam deka nema vrska ovaa suma e od 30.12.2024 (uste od lyca)

Attachments

• IMG_20250709_220355.jpg
    IMG_20250709_220355.jpg
    66,5 KB · Прегледи: 9
  • IMG_20250709_220339.jpg
    IMG_20250709_220339.jpg
    110 KB · Прегледи: 9

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom