MSN messenger на мобилен

• Креатор на темата Креатор на темата Јован
  • Време на започнување Време на започнување
ej dali podrzava gprs internet na soni erricson t630?

не ке ти треба wap бидејки кај него интернетот е преку wap

Миг 33 е закон.Најевтино е и супер е.Воопшто немам проблеми со него.

Јас имам МСН на мобилен и скајп исто така :) тоа во Македонија сеуште е многу скапо и неверувам дека некој би си го дозволил ... т.е само мсн на телефон пошто скајп имаат пилот проект во 5-6 земји во еу меѓу кој не е Македонија ;) Меѓутоа јас сум приклучен на 3Г мрежа која овозможува покрај тел. линија да имаш и интернет и телевизија ... па затоа ви препорачувам да почекате .... колку што сум јас информиран наскоро космофон ќе почне со таа 3Г мрежа пошто доби на тендерод од владата.

Инёче користењето на МСН обично подифолт троши многу од интернет врската на телефонот а тоа е скапо.... бтв на крај краева МСН на телефон ИЧ НЕ Е ФУНКЦИОНАЛНО да се надеваме дека скајп ќе ја опфати и македонија ... тоа е закон си зборвиш беспари кај сакаш :) т.е не е беспари се плаќа месечна предплата јас например плаќам 35 ДКК или 280 денари

Јас имам на Sony Ericsson K510i но додека да напишам, отиде кредитот:) но во некој случај може да помогне... позззз

Tmobile sega nudi 10mb za 199 denari.. za normalen chat bi trebalo da se dovolno, iako jas koristam tri pati po tolky za e-mail, chat i websurfing.

Постои некој добар МСН за Нокиа 9300? Овој што го имав веќе го немам, а некои не се компатибилни со апаратот.

Пробај со Morange го има на www.morange.com првен треба да се регистрираш на страната. ја го имам и супер е а и многу малце троши

Tmobile sega nudi 10mb za 199 denari.. za normalen chat bi trebalo da se dovolno, iako jas koristam tri pati po tolky za e-mail, chat i websurfing.

Kaj mozzam da najdam malce poise info za ovaa ponuda? Za postpejt ili za pripejd e?

[edit: najdov neso na sajtot ama vika samo za MDA uredi e...demek za drugive mobilni so imaat GPRS ne mozze?]

Pozdrav,

Aleksandar

Ма каков MSN, што ќе ми е MSN на мобилен! Јас едвај пишувам и СМС, ме мрзи да пишувам на типките од мобилниот, а не сега да се допишувам на MSN! Се знае, ќе си дојдам дома, ќе си седнам на MSN како човек да пишувам, нема да умрам без MSN додека да дојдам дома!

jas imam pak nokia N73 i imam msn na nejze i ne znam kolku zima ama go koristam samo sto bolat prstite koga pisuvas inace da ne ima informacii za toa kolku zima?

i uste nesto dali nekoj ima aplikacii za N73 na internet ima ama nekoi ne se kompitabilni so tel nekoi se vremenski

Ма каков MSN, што ќе ми е MSN на мобилен! Јас едвај пишувам и СМС, ме мрзи да пишувам на типките од мобилниот, а не сега да се допишувам на MSN! Се знае, ќе си дојдам дома, ќе си седнам на MSN како човек да пишувам, нема да умрам без MSN додека да дојдам дома!

Корисно е ако некаде патуваш, или на некој досаден час или предавање :)

Инаку и мене навистина ме интересира колку зема?

Корисно е ако некаде патуваш, или на некој досаден час или предавање :)

Инаку и мене навистина ме интересира колку зема?
да да... јас на школо најмногу си го користам...:vozbud::vozbud::vozbud:
а колку зема...
јас имам и бади, downloadirajte си го, најдобар е од сите апликации за мобилни шо се а ми зема... шознам... отприлика 4-5 денари за активно пишување сат време...
зборуваме за гпрс кој што чини 30 денари по мегабајт...:salut:

да да... јас на школо најмногу си го користам...:vozbud::vozbud::vozbud:
а колку зема...
јас имам и бади, downloadirajte си го, најдобар е од сите апликации за мобилни шо се а ми зема... шознам... отприлика 4-5 денари за активно пишување сат време...
зборуваме за гпрс кој што чини 30 денари по мегабајт...:salut:
Аууу, ефтино бе! А на секој мобилен може да се симне или...?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom