MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Го бива ли новиот Windows live 9.0? Бета верзија.
Сеа го инсталирам па да не се поебам:)

Кратко и јасно... бриши го додека не си се поебал (сврти неколку страни наназад на истава тема да видиш што проблеми прави таа верзија на MSN).
Остани си на 8.5 или 8.1 бар знаеш дека све си е како што треба. Незнам, да не ти солам многу памет изборот си е твој :)

Здраво! Значи имам инсталирано Msn Messenger 8.5. Кога се логирам на мсн, ми бара да симнам нова верзија на мсн. Одам ''no'', не може, пак ми бара да симнувам.
Има спас.?

Здраво! Значи имам инсталирано Msn Messenger 8.5. Кога се логирам на мсн, ми бара да симнам нова верзија на мсн. Одам ''no'', не може, пак ми бара да симнувам.
Има спас.?

Оди YES, почекај некоја минута ќе се симне новата верзија и после ќе работи

Знам, али несакам 9.0..

Новата верзија или обичен апдејт ти бара ?
Ако е само апдејт ондак клини Yes.

Или па избришија ја верзијата 8.5... инсталирај си 8.1 нема да имаш со неа никакви проблеми.

Кратко и јасно... бриши го додека не си се поебал (сврти неколку страни наназад на истава тема да видиш што проблеми прави таа верзија на MSN).
Остани си на 8.5 или 8.1 бар знаеш дека све си е како што треба. Незнам, да не ти солам многу памет изборот си е твој :)

Јас го користам Live Messenger 2009 уште од кога искочи и сум немал никаков проблем до сега, појше ми се свиѓа и на изглед и по функционалност од предходните верзии.

Јас го користам Live Messenger 2009 уште од кога искочи и сум немал никаков проблем до сега, појше ми се свиѓа и на изглед и по функционалност од предходните верзии.

Абе Корун, океј си е тоа, али и самиот знаеш на какви проблеми се жалат 90% од посетителите на темата 'Messenger и се околу него'. До сеа јас го неам пробано 9ката, такада незнам како уствари доаѓаат до тој проблем (апдејт и аш MSN). Мислам дека ништо не ги кошта да причекаат уште некој месец додека да излезе финалната верзија па да ја возат неа.
Е сеа ако имаш ти некое чаре за да не доаѓа до тој проблем пуцај го, освен користење лиценциран Windows (не сум сигурен, ама мислам дека и тоа има врска:toe:).

Не ставам многу глупости по MSN-во, користам најобична 8.1 верзија без никакви додатоци, такада некој трик да ти кажам незнам, али како што гледам за ова да можеш да го користиш ти треба Service Pack 3. Незнам сега дали има некој трик или нешто слично за да би можела да ја имаш опцијата Handwriting без да ти се појави досадното Genuine. :/

фала сепак, ке се снајдам некако.... Hopefully:pipi:

2009 Beta e многу тапа месенџер, ама коа пробував да инсталирам друг, имав некои проблеми. Се маткав саат време со инсталација на месенџер и ми пукна филмот и го инсталирав ова чкартов.... Дајте некој линк за 8.1 или слично....

2009 Beta e многу тапа месенџер, ама коа пробував да инсталирам друг, имав некои проблеми. Се маткав саат време со инсталација на месенџер и ми пукна филмот и го инсталирав ова чкартов.... Дајте некој линк за 8.1 или слично....

Изволте 8.1

Изволте 8.5

тоа бидејки мораш да го одинсталираш скрос од систем инаку другите инсталации не работат. Во мојот случај немаше воопшто uninstal.. го немаше ни во recycle bin па морав со revo uninstaler да го бришам. Никад веке бета :icon_lol: поштено скин си симнав пошто и онака само изгледот ми беше привлечен:pipi:

Start - Run -> msiexec /x {B1403D7D-C725-4858-AACC-7E5FA2D72859}

Без да се масирате да инсталирате рево анинсталер... :)

Ja uninstalirav beta verzijata,i sega sakam da istanliram 8.5kata,ja downloadiram no mi bara "Windows installer 3.1 or later" ...spustam nekoi raboti ne ne fakja..pls pomos

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom