MSN Messenger и се околу него

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Како се правеше на Windows messenger кога ќе се вклучиш да кај контактите да се пушта одреде звук?

Го симнуваш exe-то што е 2-3 МВ, и од таму си штиклираш само Windows Messenger и ете ти.

Го симнав exe-то, го стартувам но ми дава Error.
Исто симнав и некаков Extra Pack од 30-тина MB во кој се содржи програмата и уште некои додатоци (некој фонт, anti-spam и сл.) и почнува нешто но по една минута се губи, а во активните процеси сеуште стои msiexec.exe дека е активно.

Исто не можам да одам на официјалниот сајт на Microsoft.
Го проверив за вируси и спајвери и нема :nesum:

Hello! sakam da instaliram 8.5 ali mi bara Windows update agent 5.8.02469 ..spustam nesto ali nemozam pak, ako moze nekoj da mi dade direkten link za agentov ili nesto slicno za da instaliram..poz and tnx :helou:

Не бидна.
Го инсталирав 8.5 но ми бара да го апдејтирам во MSN 2009.
Симнав некаков wlsetup-web.exe за 2009, по препорака на Апокалипто, но ми дава ERROR :nesum:
Симни го ова и ќе можеш после да си инсталираш друг месинџер без проблеми...Нема потреба од формат...И мене ми се деси ова, па средив вака...поздрав

Иам едно прашање... Сум го инсталирал новиот и не ми отвара... Ми бара нешто виндовс инсталер ова она... Го инсалирав и тоа и ми престана вика демек не ми бил Виндовсот оригинален демек копија сум имал... И пробав некој постар да инсалирам не може вика имаш нов... Идам на контрол панел да го деинсталирам го нема... Идам од програм фајлс од таму не може... И сеа останав со стариот... ПОМОШ :toe:

Иам едно прашање... Сум го инсталирал новиот и не ми отвара... Ми бара нешто виндовс инсталер ова она... Го инсалирав и тоа и ми престана вика демек не ми бил Виндовсот оригинален демек копија сум имал... И пробав некој постар да инсалирам не може вика имаш нов... Идам на контрол панел да го деинсталирам го нема... Идам од програм фајлс од таму не може... И сеа останав со стариот... ПОМОШ :toe:
ај види го линкот во постот шо ми е погоре...

Инсталирај го ова

:wink:

Луѓе иам еден проблем со мснво кога пуштам музика на медиа плеерот не ми го мењаше топиот иако ми беше наместено show what i am listening. Ама работата ја најдов требаше да наместам во плеерот во тоа plugings ама па сеа работава е што на секое гасење на компјутерот и палење на мсн после тоа пак морам во плеерот да го местам во плагинзине. Дали некој знае зошто така ми прави?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom