Smoke_a_lot
НЕСОПИРЛИВ
- Член од
- 16 март 2008
- Мислења
- 707
- Поени од реакции
- 63
Како се правеше на Windows messenger кога ќе се вклучиш да кај контактите да се пушта одреде звук?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе си ја симнам јас верзијата од 140 MB
Верзијата си е 17 МВ а се останато се додатоци кои вкупно зафаќаат 140![]()
Ама ја нема како standalone така?![]()
Го симнуваш exe-то што е 2-3 МВ, и од таму си штиклираш само Windows Messenger и ете ти.
Hello! sakam da instaliram 8.5 ali mi bara Windows update agent 5.8.02469 ..spustam nesto ali nemozam pak, ako moze nekoj da mi dade direkten link za agentov ili nesto slicno za da instaliram..poz and tnx :helou:
Симни го ова и ќе можеш после да си инсталираш друг месинџер без проблеми...Нема потреба од формат...И мене ми се деси ова, па средив вака...поздравНе бидна.
Го инсталирав 8.5 но ми бара да го апдејтирам во MSN 2009.
Симнав некаков wlsetup-web.exe за 2009, по препорака на Апокалипто, но ми дава ERROR :nesum:
Go naprajv ova, pa posle mi bara Windows Installer 3.1, go instaliram nego pa bara da se restartira kompjuterot..go restartiram pa pravi problemi so internetot ne mozam da go konektiram..ako go Uninstaliram samo togas moze konekt na internet..:uvo: moze help?
ај види го линкот во постот шо ми е погоре...Иам едно прашање... Сум го инсталирал новиот и не ми отвара... Ми бара нешто виндовс инсталер ова она... Го инсалирав и тоа и ми престана вика демек не ми бил Виндовсот оригинален демек копија сум имал... И пробав некој постар да инсалирам не може вика имаш нов... Идам на контрол панел да го деинсталирам го нема... Идам од програм фајлс од таму не може... И сеа останав со стариот... ПОМОШ![]()
Иам едно прашање... Сум го инсталирал новиот и не ми отвара... Ми бара нешто виндовс инсталер ова она... Го инсалирав и тоа и ми престана вика демек не ми бил Виндовсот оригинален демек копија сум имал... И пробав некој постар да инсалирам не може вика имаш нов... Идам на контрол панел да го деинсталирам го нема... Идам од програм фајлс од таму не може... И сеа останав со стариот... ПОМОШ![]()
Инсталирај го ова