Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е проблем туку ти или некој друг така направил.Имам проблем со мозилата... и со претходната ама и со новата 4.0
Проблемот е: Секогаш кога ќе кликнам на Мозила се отвора последната страница на која сум бил (т.е. онаа страница со која сум ја згаснал Мозилата)...чаре?
Не е проблем туку ти или некој друг така направил.
Tools>Options>When Firefox Starts: Show My Home Page.
Уште подобро ... да ја користи опцијата во tools, Sync, за online синхронизација ... за секунд го имаш својот firefox профил на било кој компјутер во светот ..за да не те стега срце друг пат, инсталирај си mozbackup и направи си бекап.
Имаше ваков проблем со Nvidia графички... која графичка ја имаш? Најнов драјвер имаш?Пил,дајте како да го поправам замрзнувањето ... постојано се случува ... исчистив се кеш итн,најнов апдејт итн .... но постојано се замрзнува,укочува .... ?! Супер ми е компјутерот,имам меморија се, но кип фризин :/
HD 6670 и со сигурност ти потврдувам,се има апдејт направено од флеш,графичка итн ...вака трае цела година ...Имаше ваков проблем со Nvidia графички... која графичка ја имаш? Најнов драјвер имаш?
Пробај оваПил,дајте како да го поправам замрзнувањето ... постојано се случува ... исчистив се кеш итн,најнов апдејт итн .... но постојано се замрзнува,укочува .... ?!