Можна ли е трета светска војна?

• Креатор на темата Креатор на темата replikator
  • Време на започнување Време на започнување
еј ај не се глупирајте туку затворете ја темава. не ставајте трн во здрава нога
Ако не ти одговара оди е*се на друга тема немора да досадуваш...пс темава е за да слушнам мислејне од другите

Дарко не се плаши ,поради оваа тема сигурно нема да почне.:smir:

Баба Ванѓа предвидела дека Трета Светска војна ќе почне оваа година во ноември.

Баба Ванѓа предвидела дека Трета Светска војна ќе почне оваа година во ноември.

Не знам Баба Ванѓа да има кажано нешто за земји освен за Бугарија, Македонија и Србија.

во скоро време нема шанси за такво нешто

Ако не ти одговара оди е*се на друга тема немора да досадуваш...пс темава е за да слушнам мислејне од другите
сега ќе дојдам кај мајка ти, речи и нека затопли малку вода :pipi:
и во зборот Е*СЕ ти фали буквата И

Ај наместимиги сестрати и мајкати и женскати па ќе видиш шо сум
кутриот, никој не му пишува на темава па ај ќе се покажуваме што мажишта сме :nenene:
и прво ти, мајка ти донеси ја оти сепак прв јас реков....а не се лутам ако е донесеш и сестра ти :icon_cool

п.с. научи се да пишуваш, за твое добро

п.с.(2) не ме замарај повеќе, оти сите сме јаки на збор, а за во живо не знам баш дали е така

Ха чудо, пред неполна недела го сонив ова навистина чудно мие сеа ко го видов се изненадив...
И да има трете св, ние ќе бидеме окупирано за еден ден....и ке станеме партизани или терористи...

Третата светска војна е веќе во тек.

И за да не ме направите нетокму, само ќе нафрлам зошто мислам така.

Веќе не се војува како порано. Праќаш војници, гинат твои, гинат негови, кој зацвика, губи. Денес, се војува модерно. А она старото, нека го практикуваат сељаци ко Албанците.

Сега, му пушташ економска криза, во наводници, му уриваш економоја и опонентот е на колена.
Ако не успее тоа, му пушташ торнадо, кои претходно ги испробуваш во Војводина и Австрија (?!?!?!). Урагани, земјотреси во нетрустни подрачја, .... и тн.
Медија пропагирање (протест на 50 души кој изгледа како 100 000 да се бунтуваат) за да поттикнеш црв одвнатре.

И така натака.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom