Movie Awards 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Паган-др
  • Време на започнување Време на започнување
П

Паган-др

Гостин
Се работи за MTV филмските награди. Ја отварам темава едноставно за поддршка на Милчо Манчевски и "Мајки". Кандидиран е за најдобар филм. Сите категории и номинирани можете да ги видите овде:

http://ma.mtv.com.hr/

http://ma.mtv.si/

http://ma.mtv.rs/

captur1305060012.png

Тоа е тоа :toe:

Најдобра машка улога шо се номинираниве освен Ајзенберг другото е се шта да ти причам кад све знаш:kesa:

Пред да хејтате видете го филмот... Ако батево не го бива за пејач не значи дека филмот за него не го бива. Тој не го правел филмот.
Инаку, настрана филмов, МТВ филмските награди отсекогаш биле гола вода. Форумџиски кажано не заслужуваат ни тема...

Пред да хејтате видете го филмот... Ако батево не го бива за пејач не значи дека филмот за него не го бива. Тој не го правел филмот.
Инаку, настрана филмов, МТВ филмските награди отсекогаш биле гола вода. Форумџиски кажано не заслужуваат ни тема...
Erm... Малце чудно од твоја страна да го браниш, али ај.
Филмов има 1.2 на imdb со 37.500 гласови што е најниската оценка што сум ја сретнал досега за филм.
А башка го ставиле во конкуренција со Inception, Black Swan & 127 Hours. I mean... :tapp:

Стварно ми застана здивот коа го видов Џастин во таа сцена :pos2:

Erm... Малце чудно од твоја страна да го браниш, али ај.
Филмов има 1.2 на imdb со 37.500 гласови што е најниската оценка што сум ја сретнал досега за филм.
А башка го ставиле во конкуренција со Inception, Black Swan & 127 Hours. I mean... :tapp:
А ти пак серизно мислиш дека таа е реална оценка? Се собрале хејтери и закачиле 1 туку така.
Ај види ги просечните оценки од професионалната критика на метакритик и расипанидомати. Јас пред да излези филмов си викав ај некоја гола вода, максимум ќе има 40/100. Ама оп шо да видам, 52/100. А на доматите има дури 65%.
Не дека критичарите немаат предрасуди со кои ќе им одземат или во случајов наддадат на оценката, ама најверојатно не е некој џубре филм. И тоа. Значи за филмот зборувам, не за пејачо.

Ок од професионални критичари има ист ослаби оцени, на пример од Дејв Блек, има 2 на скала од 1-5 исто и од Греј Дрејк. А се сложувам дека имдб не е соодветен.
А ти пак серизно мислиш дека таа е реална оценка? Се собрале хејтери и закачиле 1 туку така.
Ај види ги просечните оценки од професионалната критика на метакритик и расипанидомати. Јас пред да излези филмов си викав ај некоја гола вода, максимум ќе има 40/100. Ама оп шо да видам, 52/100. А на доматите има дури 65%.
Не дека критичарите немаат предрасуди со кои ќе им одземат или во случајов наддадат на оценката, ама најверојатно не е некој џубре филм. И тоа. Значи за филмот зборувам, не за пејачо.

Не ја отворив темава за евентот. Ја отворив за Милчо Манчевски.

Back
На врв Bottom