Можи само гледај да не си под 18 години кога се регистрираш оти под 18 год несмеат да се регистрираатДечки пробал некој да направи акаунт деновиве на МБ? пробав ми вика неможе ова време да се креира акаунт.. да не забранила за МКД и овие?
Преку која банка имаш сметка преку таа можеЧекам пари од странство преку овој сервис. Ме интересира преку која наша банка може да се подигнат парите? Кој работи со нив?
АlertpayДечки ме интересира што кога ке го поминете лимитот на трансакции ? Јас откако ја верифицирав кредитната , банкарската сметка и домашната адреса лимитот на
трансакции ми достигнува до $ 9К за период од 90 дена. Проблем е што лимитот го надминав а имам останато уште 35 дена. Парите како да ми се заробени. Ве молам ако може некој да ми каже некое чаре или да ми предложи друг сервис освен neteller. Итно ми е многу.
Преку која банка имаш сметка преку таа може
--- надополнето: 22 јули 2012 во 19:10 ---
Трансакциона ли? Не за друго, се бунам бидејќи некои ми велат дека може и преку Visa Electron картичката на Тутунска да се подигаат пари.![]()
Кога поставуваш оглас на ибеј, наместо пејпал избираш скрилл, но прашање е колку од купувачите сакаат да плаќаат преку скрилл.Сакам да прашам доколку некој знае овде, дали може преку скрилл да активирам ибеј селер акаунт ??? и која е процедурата бидејќи ми ја блокира верификацијата на картичката...
отидов на опцијата Enable Ebay seller account и стиснав на тоа и прв чекор за да активирам продавачки акаунт на ибеј преку скрил, бара да ја верифицирам картицата и јас стиснав да ја верифицирам и има чекор, дека од 1.01 до 2.99 долари треба за такво нешто јас ставив 1.01 и ми пишува: You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.Кога поставуваш оглас на ибеј, наместо пејпал избираш скрилл, но прашање е колку од купувачите сакаат да плаќаат преку скрилл.
Како ти ја блокираа што направи?
Не знам како си ставил 1,01 да ти земе!! Скрилл зима рандом бројка, за да ја дознаеш мораш во банка да се јавиш за девизниот износ да го дознаеш. Не се обидивај по своја математика да го дознаеш износот.отидов на опцијата Enable Ebay seller account и стиснав на тоа и прв чекор за да активирам продавачки акаунт на ибеј преку скрил, бара да ја верифицирам картицата и јас стиснав да ја верифицирам и има чекор, дека од 1.01 до 2.99 долари треба за такво нешто јас ставив 1.01 и ми пишува: You have entered the incorrect amount. You must wait 24 hours before we will allow you to make another attempt. Our service department will be unable to assist you during this period.
Овој текст и после ова ја проверив картицата колку пари ми останале и гледам дека ми земале пари од 1.01 долар за ова а јас опцијата не ја добив а парите одземени ми се. Сега што да правам ??? не ми е до парите само сакам да активирам ибеј селер акаунт.