Моменти на исчекување

• Креатор на темата Креатор на темата Гладиус
  • Време на започнување Време на започнување
Не сум стрплив. И исчекувањата кај мене се проследени со фифти-фифти доза на песимизам и оптимизам. И одредена доза на параноја е присутна. Воглавно сакам да сум начисто со секоја работа. А да, најмногу мразам исчекувања кога е во прашање женска игра. Се вадам од контакт.

Porano bev mnogu netrpeliva i tesko gi prezivuvav denovite pominati vo iscekuvanje. Mi se cinese kako vremeto da stoi i nikogas nema da docekam nesto. No podocna svativ deka bas vo cekanjeto e ubavinata. I sega bas mi e dobro koa cekam nesto.

Зависи. На моменти знам да бидам премногу нетрпелива, а на моменти имам нерви од железо, па можам да си чекам и чекам и чекам... Не е дека сум некој голем обожавател на моменти на исчекување, но посебно ако се работи за некоја убава работа, тие моменти ми се симпатични... онака нервоза, пеперутки во стомакот, па милион прашања околу глава додека не дознаам што се случи, интересно е понекогаш, иако некогаш знам да бидам замор, па да зборам на цела околина за работата додека не го дознаам резултатот. :manikir:

Нема боље момент откако при шмек ситуација со некоја цура го исчекуваш моментот на пољубац. Тој момент на исчекување е феноменален.

Ех да тој момент е баш онака момент, и е убав за разлика од другите моменти на исчекување кои се неподносливи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom