Мodern Warfare 2 Co-op Guide

• Креатор на темата Креатор на темата Ficiani
  • Време на започнување Време на започнување
Пробајте обратно, тој што креирал, сега нека влегува, а тој што пробувал да влегува, нека креира. Ви пишува ли NAT Type: Open или Strict?

Неможеме ни јас ни тој да влеземе. И да, NAT Type: Strict пишува

Не те сваќам. Убаво си пишува, Co-op. Значи играш синглплеер мапи со твој другар. ЛАН конекција, нормално. Незнам што не е јасно.

Епа тоа не ми беше јасно .....сега ми е јасно :helou:

Грешно се разбравте, може преку интернет, а не да бидат компјутер до компјутер со лан кабел споени.

Неможеме ни јас ни тој да влеземе. И да, NAT Type: Strict пишува
За ова Your NAT Type: Strict, морате да ја активирате(enable) uPnP опцијата и DMZ опцијата во Router Settings. Т.е. кој од вас има рутер, тој да го направи ова.

Сега е уште појасно.....значи може преку интернет ама со пријатели на лан .....без сервери.....само со сопствена креација ..ок ...ке пробаме ...:helou:

За ова Your NAT Type: Strict, морате да ја активирате(enable) uPnP опцијата и DMZ опцијата во Router Settings. Т.е. кој од вас има рутер, тој да го направи ова.

Немаме рутери, кабелски интернет имаме и двајцата :)

Немаме рутери, кабелски интернет имаме и двајцата :)
Епа овде е и проблемот најверојатно. Мислам дека едниот од играчите треба да има рутер за да може да се игра. Не сум сигурен, али мислам дека е вака. Нема везе, почекај до утре-задутре, ќе искочи LAN fix од текногодс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom