„Мобилком Австрија” - новиот мобилен оператор

Цените нешо матно ми се гледат.. поарно стави поголема слика

LaVista напиша:
Цените нешо матно ми се гледат.. поарно стави поголема слика
Еве ставив. Врати се една страница назад. Првиот пат ме заеба од dropshots.com

Ajde ke gi cekame 7 meseci da se razgradat pa site ke gi spustat,nema veke dogovori i muzenje na rajata!

Ако не се обврзани со договор да ја стават таа цена ништо.Бидејки кај нас секогаш има дупка некоја во договоротза да можаат да измрдааат од тоа што го ветиле

iceman напиша:
Ако не се обврзани со договор да ја стават таа цена ништо.Бидејки кај нас секогаш има дупка некоја во договоротза да можаат да измрдааат од тоа што го ветиле
:nenene: not this time, my friend, not this time! :nenene:

mislam deka lugeto ke pocnat i po dva mobilna da koristat :) pazarnata konkurencija megu mobilnite operatori .. naglo ke dobie korisnici

nov operator

Me interesira...Dali e tochno deka Austrian telekom(ili taka nekako)so Vodafone vo septemvri vleguva na Mak.pazar i dali vednash ke pochne so rabota?Imeno...Vaka stojat rabotite.Imam 3 mob.telefoni kupeni na moe ime a nitu eden vo moja sopostvenost.Se zarekov deka nema da kupam mob.tel.za sebe dodeka navistina ne mi zatreba.Epa dojde i toj moment koga mobilniot navistina mi trba za rabota.Ama srce ne mi dava da idam kaj ovie duopolisti(mobi&kosmo)pa edvaj chekam nekoj tret.Do septemvri mozam nekako da prolongiram ako ne>>>mora da se zema od lopovive.

imase takvi glasini deka ke ima ama do septemvri iskreno ne veruvam, a deka ke ima tret ke ima samo neznam do koga!

19.05.2006
Мобител комуникации, македонска фирма со седиште во центарот на Скопје, сака да биде трет мобилен оператор.
Компанијата доставила барање за нотификација во Агенцијата за електронски комуникации, а следниот чекор е барање за радиофреквенции како последна алка кон стартот со работата во мобилната телефонија.
Но, од друга страна, се дознава и дека тајни преговори се водат во Владата за вклучување и на други фирми во овој вносен бизнис.
Во кабинетот на Бучковски на интензивни состаноци чести гости се домашни и странски бизнисмени кои сакаат да бидат конкуренција во мобилната телефонија.
Се споменуваат повеќе опции, но имиња не се откриваат. Најсериозната варијанта сепак е Мобител комуникации, велат нашите извори.
Според информациите на А1, зад Мобител комуникации стои моќен домашен бизнисмен кој за да го добие бизнисот со мобилната телефонија има логистика од познат светски бренд во телекомуникацискиот сектор.
Процедурата предвидува Агенцијата да распише тендер од каде ќе се бара третиот мобилен оператор.
Познавачите коментираат дека предизборието е незгоден период за власта да се впушта во потрага по нова телефонска компанија откако во својот мандат не успеа да го реализира ветувањето што го даде пред четири години.

Извор А1 телевизија

мобилком имаат тука претставништво?

Наравно !!! Па од кај да знам јас море не ги пасам џД Се шегувам ова цопѕ пасте (copy paste) го напрајв од на а1 вести НЕЗНАМ ДАЛИ ИМЕТ ПРЕТСТАВНИШТВО

Abe tretiov mobilen operator SIGURNO ke pocne so rabota od septemvri. Znam od sigurni izvori i + nekoj si prijatel na tatko mi sto rabotese vo kosmofon sega go pobarale tamu vo novovo i toa kako glaven nabavuvac na mobilnite

19.05.2006
Мобител комуникации, македонска фирма со седиште во центарот на Скопје, сака да биде трет мобилен оператор.
Компанијата доставила барање за нотификација во Агенцијата за електронски комуникации, а следниот чекор е барање за радиофреквенции како последна алка кон стартот со работата во мобилната телефонија.
Но, од друга страна, се дознава и дека тајни преговори се водат во Владата за вклучување и на други фирми во овој вносен бизнис.
Во кабинетот на Бучковски на интензивни состаноци чести гости се домашни и странски бизнисмени кои сакаат да бидат конкуренција во мобилната телефонија.
Се споменуваат повеќе опции, но имиња не се откриваат. Најсериозната варијанта сепак е Мобител комуникации, велат нашите извори.
Според информациите на А1, зад Мобител комуникации стои моќен домашен бизнисмен кој за да го добие бизнисот со мобилната телефонија има логистика од познат светски бренд во телекомуникацискиот сектор.
Процедурата предвидува Агенцијата да распише тендер од каде ќе се бара третиот мобилен оператор.
Познавачите коментираат дека предизборието е незгоден период за власта да се впушта во потрага по нова телефонска компанија откако во својот мандат не успеа да го реализира ветувањето што го даде пред четири години.

Извор А1 телевизија

Извини но нели оваа информација е стара година дена и поради што сега ја објави, случајно да не мислиш дека овие се истите што го добија тендерот, ако е така нема врска. И за оние што прашуваа дали Мобилком имаат претставништво нека одат на www.novoperator.com да проверат самите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom