Мобилен во дискотека?

• Креатор на темата Креатор на темата Supreme06
  • Време на започнување Време на започнување
Седиме на сепаре,не знаат што да зборат се срамат и стие вадат мобилен демек има нешто битно баш тогаш наместо да започне муабет да се пресрами.

да сум видел...јебешга...
и ја проверуем мобиљка неколку пати пошо не ја слушам/осеќам али тоа се 2 секунди работа...цела вечер, тапа...
иначе не ме нервира ама ич :)

Седиме на сепаре,не знаат што да зборат се срамат и стие вадат мобилен демек има нешто битно баш тогаш наместо да започне муабет да се пресрами.

Можеби е до сепарето, пробајте на маса и малце ќе заденсате иии може да ви тргне со денсањето и нема потреба од муабет и телефоните ни криви ни дужни(:...

Можеби е до сепарето, пробајте на маса и малце ќе заденсате иии може да ви тргне со денсањето и нема потреба од муабет и телефоните ни криви ни дужни(:...
Чисто како пример наведов,а мое мислење човек што се срами се срами па ја макар цела вечер зборови со клешти му вадам:smir:

1. Сакаат да направат филм дека се барани.
2. Очајно очекуваат повик од некој кој изгледа нема да им се јави.
3. Одвај чекаат да си одат.

Како и да е, кај мене мобилниот само за проверка на тоа колку е саат :)
(ама кај мене... јас сум машко :) )

Ако седам на сепаре го вадам мобилниот и го отворам само ради сааат или ако чекам некој повик , инаку го игнорирам сепак едно да се разбереме ако извадеш мобилен и дискотека не значи дека е чалам зашто мобилиот е дел од нас и е веќе потреба :toe:

Искрено не гледам ништо против тоа што има некои девојки што зборуваат по телефон во дискотека. Тоа значи дека им е досадно и дека сакаат своето време да го поминат разговарајќи со некој што моментално не е до нив. Некој што е далеку. Затоа, за да се избегне ова, потребно е нивните партнери да бидат поинтересни и да се потрудат малку повеќе да го задржат нивното внимание. Се разбира, доколку сакаат сеуште да останат со нив;)

јас најчесто праам муабет со мајками нон стоп ми се јавува да ме чуела што праам како си поминувам и сл.:smir:иначе мобилен вадам само да видам колку е саат или ако очекувам повик од некого:pipi:

Јас добив впечаток дека станува збор за тоа кога некој ЦЕЛО време е со телефон во рака ;) (небаре шлеперите поминуваат на граница)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom