Мобил Шоп

• Креатор на темата Креатор на темата Zakon4eto
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Локација
Скопје, Карпош
Бил ли некој во продавницата Мобил Шп и дали користените телефони што ги продаваат се квалитетни или за у канта се. Пишете искуства.

Има и такви и такви... Зависи колку се разбираш во телефони кога бараш :)

Има и такви и такви... Зависи колку се разбираш во телефони кога бараш :)

Иначе сакам да си земам Хтц Вајлдфајр С, гледам и цената му е околу 130евра, ама не знам колку е зачуван.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 21:02 ---
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/792895?searchID=3009836&Idx=66

Иначе сакам да си земам Хтц Вајлдфајр С, гледам и цената му е околу 130евра, ама не знам колку е зачуван.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 21:02 ---
http://www.pazar3.mk/mk/Listing/Detail/Index/792895?searchID=3009836&Idx=66

Vaka na sliki se zacuvani odlicno, vidi proveri sto kako ima na lager i ako ima socuvan zemaj, gledaj da ne e skinata lepenkata void na dolniot straf, da ne e otvaran praen nesto

slikite na mobilshop mu se edni a telefoni mu se vrtat dooosta taka da otidi od slika nisto
--- надополнето: 7 мај 2012 во 21:08 ---
130 evra??? ALO? vo vip so 500 den pretplata ti e 6.500!

i sto ako e ALO? nekoj nesaka da plaka i smetka plus 2 godini na najlosata mreza vo mk
izracunaj 6500 + 24 x 500 (a sig i poveke od 500 ke ti ide smetka)

Pa ako nejke na vip, ke mora da zeme pretplata na dr.operator, ili i prepaid neka zeme pak ke mu odat 400/500 den minimum, a sto ke go zeme i nema da mu stava karticka za da zbori? Ke go gleda?

Pa ako nejke na vip, ke mora da zeme pretplata na dr.operator, ili i prepaid neka zeme pak ke mu odat 400/500 den minimum, a sto ke go zeme i nema da mu stava karticka za da zbori? Ke go gleda?

Абе со договори не правам, после сметка 5000 да ми иде. Ако зиам само телефон ќе си земам, а вака договори никако. Иначе и картичка си имам од Оне, ќе си ја пикнам само и ќе шибам.

Pa ako nejke na vip, ke mora da zeme pretplata na dr.operator, ili i prepaid neka zeme pak ke mu odat 400/500 den minimum, a sto
ke go zeme i nema da mu stava karticka za da zbori? Ke go gleda?

Ima primer luge stavaat 500 den na vip pripejd za cela godina, nemozes da kazes deka site trosat 500 den mesecno, ima penzioneri 100ka stavaat i samo im se javuvaat

Pa on ne e penzioner kolku sto znam, ili neka me popravi, a kolku inaku mesecno trosis eve na one? Dokolku ti e 400/500 den smetkata bilo postpaid ili prepaid, ne ti se isplati da go zimas telefonov od privatni mobilari, plus ne znam dali procita ubavo pisuva SKORO NOV, e pa brat od operator znaes deka zimas original i nekoristen, ova privatnive mobilari na rizik si sekogas

Pa on ne e penzioner kolku sto znam, ili neka me popravi, a kolku inaku mesecno trosis eve na one? Dokolku ti e 400/500 den smetkata bilo postpaid ili prepaid, ne ti se isplati da go zimas telefonov od privatni mobilari, plus ne znam dali procita ubavo pisuva SKORO NOV, e pa brat od operator znaes deka zimas original i nekoristen, ova privatnive mobilari na rizik si sekogas

Пензионер?! :pos::pos::pos::pos:

П.С. Далеку отидовте од темава. :facepalm:

Jas samo ti vikam deka ako trosis 500 den mesecno na operator ne ti se isplati od privatna mobilara, zatoa sto i taka i taka davas 500 den, bolje zemi si pretplata od 500 na vip a telefonceto za 6.500, na kraj be brat tvoi pari, daj i 300 evra ako ti se dava

A договор на 12 или 24 месеци х 500 +6500 Колку ќе излезе
Izgleda ne me razbiras....AKO PRAVI 500 DEN MESECNO TROSOK BEZ RAZLIKA KOJA OPCIJA E togas ne mu se isplati zatoa sto veke DAVA 500 DEN, pa pologicno mu e da si zeme pretplata od bas tie 500 den i da fura, druga rabota e ako dava stotce mesecno aj togas moze i ne se isplati, ama ne znam koj vo ova vreme stava samo stotce na kredit mesecno.
--- надополнето: 7 мај 2012 во 21:44 ---
А другите поарни се!!!!!
ohohohoooo kaj kaj

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom