Кога некој зборува глупости сакајќи да излезе паметен зборувајчи за нешто во кое что не се разбира-ама смета дека ако каже нешто ќе биде ем паметен ем кул.
Кога ќе видам партибрејкери-луѓе што по секоја цена го убиваат задоволството на другите се со цел да лечат нивни лични фрустрации,затоа што се глупи грди и никој не ги сака ама мораат да им лижат гз поради некоја неодредена причина.
Се нервирам кога ќе видам или недај боже запознаам озбилна девојка која што не знае да се забавува и глуми дека бог го фатила за муда. Се нервирам кога машко се прави фраер дека ќе направи нешто ама кога ќе видам жеснко што се народски кажано чатали е тоа ме вади од такт, посебно феминистка некоја која што ги мрази и непочитува машките само затоа што никој не сака да ја е*е и е грда ко да не кажам што.
1.Кога ке ме станват од ком...
2.Кога ке ми се ретардира ком тоест коа ке почни да кочи...
3.Кога ке ми се напие некој од чашата,а посебно сестра ми уште не расонета,станва ми пие од нескафето и малце ке подплукни и знај дека нема да го пијам и та ке си продолжи да го пие,оти ја мрзело да си прај...
4.И кога ке ме натера ПАК сестра ми демек да одам со моторот до продавница му требало нешто, а неа филмот и е да клам бензин...ке го остај на нула ,а јас некам така и ке си го наполнам...и пак после истата приказнаааааааааааа
Ama epten mnogu se nerviram koga me boli glava, mi se spie, se smiruvam so deckoto po 36ti put samo zaso mn slatko znae da cimoli, a u 7 i pol mora da idam u Prilep a me mrzi.
Toest mnogu se nerviram denes :nesum:
се нервирам кога внукичката не е дома да одам да ја изгушкам и избацувам:hello:...се нервирам кога ми паѓа нетот:aaaa:...се нервирам кога некој ми образложува дека металот не е музика а турбофолкот и бугарофолкот е музика :kamsik:...гррррррр....се нервирам кога не ми излегува се по планот :vrne:....и се нервирам кога морам да станам рано наутро :hello:!!!грррр
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.