Мис Брждани 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Какви теписи имате дома?

• Вкупно гласачи
    69
Знам дека периодов сме преплавени од еден мал милион официјални и неофицијални избори за мис на Македонија 20ХХ. Огромен бум во државава направи и неочекуваниот избор за нај Хурем на годината, настан кој одеше во живо и детално беше анализиран и продискутиран на Кајгана форумот.

Она што (барем сега за сега) е дното на изборите за убавина кои најверојатно ги организира кој му прдне во државава и имаат потенцијал да ги надминат церемониите на скокањето по крстот за Водици, е неодамнешниот избор на Мис Брждани (wtf?!?!?!) 2014 година, кој ја бира нај убавицата од овој античко македонски предел.

5LQSXDo.jpg

Претпоставувам, стручното жири го гледаме подолу:

6rzKJ0Y.jpg

Галеријата

Многу лични девојчиња. Браво за Брждани! Амбиентот е онака примитив сајнс, ама девојките се многу поубави од кој било избор на мис у нашава ни земја! (y)

A да дадевте име од овие бржданкиве.:)Сигурно некој им е комшија па знае нешто повеќе (y)

Mene epten mi se dopagaat, ubavki, mozebi ne ekstremno no sepak kezual prirodna ubavina, super zgodnicki, so oblini za razlika od kahekticnite daski koi izleguvaat na Mis Makedonija. Primer taa so americkoto zname e da ja zemes i izbegas, taa mi e favoritot. I milo mi e sto lugevo, i pokraj cela maka i stresno sekojdnevie kade lugeto se se poveke otugeni, smognale sili da se organiziraat i da se podruzat, zabavuvaat i relaksiraat.

Jambolii imam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom