...epten, nishto ne vozbuduva poveke mislam od mirisot na zenata...normalno ako i stoi u dobra kombinacija na mirisot na teloto, zasto nekoi prenapadno stavaat ili ja utinjaat aromata...
mislam deka mirisot, odnosno parfemot so go koristi, bilo zenata ili mazot, moze mn da pridonese za da te privlece.. na pr. ako se dvoumis... mirisot moze da bide dobar faktor za pozitiven odgovor
ух многу ме привлекува убаво намирисано женско тело и ме орасположува,али да не биде пре нападно,зашто вчера една девојка коа помина покрај мене мислам дека ќе паднев у несвест како со озонер да се шприцала и тоа цел го стаила на неа
Машки парфеми и те како ме привлекуваат.
Сакам дечко да е убаво намирисан, со некој не пренападен, а не и незабележителен убав парфем.
Но не ми е пресудно тоа за да си поминам убаво.
Не ми е толку пресудно типката да залева на парфем.
Но ако ми е девојка највеќе ме импресионира кога парфемот можам само да го сетам од најголема близина. Mожда и дека тогаш низ ум ми минува нешто како 'Само за тебе е напрскана'
Можеби на почеток на врската,има некое влијание и мирисот,ама сега...на што сака нека мириса,ќе го сакам најмногу на целиот свет и вечерта со него ќе ми биде преубава.Но,секако дека ако пријатно мириса е поубаво
Мирисот и те како ме привлекува, ама зависи каков е, само да не е ептен нападен и да е по цело тело нашприцан и да се познава на км, умерено благ тон и кога ќе ти се доближи
Битен е мирисот, фала Богу. Ако смрди под мишка, чао-приВатно.
Убав парфем знае многу да привлече... Ама не е само до парфемот, секој човек си има посебен (природен) мирис на кожата, изненадувачки е колку пријатен може да биде природниот мирис на партнерот, посебен, единствен, вечно присутен..
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.