Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.537
- Поени од реакции
- 35.614
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Не се соменвам дека ја поттикнува креативноста... Ама што е финтата? Само тоа? Си правиш структури со коцки? 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Не се соменвам дека ја поттикнува креативноста... Ама што е финтата? Само тоа? Си правиш структури со коцки?![]()
Да не збориме за што се може да се изгради.. Само да се уклучи она сетило за креативност и одат 3 саата на ден на играва. Можеби ќе кажеш играта е губење време, али ако се протумачи подобро уствари секоја игра е тотално губење на време, поентата е забава нели. А на Minecraft сум се забавувал повеќе од 80% од други РС наслови 
се надевам дека ке успее овој многу повеке и од тие него само ти барав фб да видам дали ке ми дадеш но нешто не ми даваш поради некоја причина а мислам дека е затоа што си мал(15-16 год) или? (ако грешам поправи ме само кажувам мислење)
Фејбуск не ти давам бидејќи е моја лична приватност, да бев 15 години по твое, види ми ја датата на регистрација, значи јас од 9 години сум на Кајгана? Не гледам зошто би ти дал. А со white list работи поради безбедност ништо повеќе.