Милошoски: Името зависи од Црвенковски

• Креатор на темата Креатор на темата Грмуш
  • Време на започнување Време на започнување
не може бранко да го смени името... тропаат глупости..или финта праат

Ajde malce Crn Humor

Регистриран: Jul 2007
Мислења: 93
reputation_balance.gif

icon1.gif

wol_error.gif
Оваа слика е намалена. Кликнете тука за ја видите во оригиналната големина, која изнесува 650x415.
0809_borac-travnik_4.jpg

еве вака
ке си седнат скотовите на кафенце, ке се напијат виски, ке се подрапаа малку, ке се потсетат како беше порано коа ги е*аваа најдобрите цури ама сеа неможат зш не им станува
ке испаднат пред камера, и ке кажат
знаете дека е ова многу битна клучна фаза, ние направивме голем чекор напред, мрднавме од мртва точка, напреднавме, ги подобривме позициите (мисли на позите) итн итн
па до кога вака бе скотови едни продадени
се е ова мачкање очи, огромни пари зделку и бизниси се во игра, само се свртува вниманието на друга страна за да можат мирно да си работат

е на тема „преговори име“ обожавам да коментирам. Свестетесе сите дека ПРЕГОВОРИ= ОТСТАПКА ОД ДВЕТЕ СТРАНИ = ПРОМЕНА НА ИМЕ , а ако сам БЦ преговара сме наебале

ah branko branko.......
a zosto mene mi se cini deka Brane ne e sam vo ovaa ujdurma...???

Atom veruj i da saka ne moze da predade ... daj malce LOGIKA aman ... lopov vakov onakov BC ne e glup , baska pravno ne moze ...ova e samo na ti go daj mi go ...uchitelke ne sum jas :tapp:

Toa so ti zboris e nerealno i neizvodlivo :tv:
So BC&Co se e mozno,ne deka se nesto posalam i BMPO ama pak SDSM se epten za nikade,koga nema nekoj kako Hugo Cavez da im tresne na masata i da im pisne; CIE IME VIE KE MENUVATE MAMETO VASE KAPITALISTICKO!!!! So vrtigaz ili trtigaz politika daleku nema da stigneme,jas sum seuste optimist,nadezta umira posledna :oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

se toa ok, no tehnicki pravno e neizvodlivo...se znae koj moze da menja ime si ima procedura :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom