Милка vs Нестле?

• Креатор на темата Креатор на темата deXterche
  • Време на започнување Време на започнување

Milka vs Nestlé

• Вкупно гласачи
    397
Абе како за кого. Ја си гласав за Nestle појќе си ги сакам, а Милка са некако тешки:toe:

И двете ги јадам, порано преферирав Нестле, но како почнав да стареам Милката полека но сигурно ме освои малку по малку...Закони!

Се јадам, не пребирам многу. Инаку незнам зошто, Милката некако повеќе е експонирана на нашиот пазар, да не речам дека има повеќе избор на вкусови од типот со лешници, јагоди и сл. Затоа Милка!

Милка иако ретко јадам чоколадо.Не за друго кравите од кои го молзат млекото ги масираат и затоа има поубаво млеко..тоа се среќни крави хахха

Кога мора да одберам меѓи овие две тогаш нека биде Милка иначе најдобро чоколадо за мене е Тоблероне
ИСТО, не ми се нешто посебно милка и нестле порано многу јадев милка,ама сега тоблероне ми е најубаво :)

Милка иако ретко јадам чоколадо.Не за друго кравите од кои го молзат млекото ги масираат и затоа има поубаво млеко..тоа се среќни крави хахха

Да бе и виолетови се кравите :pos: (или каква и да беше тоа бојата)

Нестле рулз!

Абе луѓе ние на овие чоколади му го плаќаме името. Да не се познати ќе видиме колку пари ќе бидат-40 денара најногу

јас како искусна со чоколадите констатирам дека милка се далеку повкусни од нестле...........ммммммммммммммммммммм:pipi:

Of course Milka. Уствари тие 51 што гласале за Нестле не се со сите изгледа.

Не пребирам кога е во прашање чоколадо. И Милка и Нестле се супер.

Милка со лимон и зелен чај-белото,Нестле дарк со парченца портокал.
А, фаворит форевер ми е Дорина-ледени коцки:)

Милка дефинитиво никој не ја заменува.....
МММММММММ

Мммммм чоколадии....кога би морала да се одлучам вака-Милка дефинитивно!...задоволство е да јаде милка...и тоа како се топи во уста:pipi:

Милка, милка, милка, милка, милка, милка!!!!!!! Обожавам чоколади! Нема шанси денот да го поминам без чоколадо!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom