MIG 24

• Креатор на темата Креатор на темата Pep
  • Време на започнување Време на започнување

Pep

Член од
1 декември 2009
Мислења
86
Поени од реакции
21
Se okolu ovoj avion od rusko proizvodstvo vasi komentari,sliki,se sto e povrzano so ovoj avion,mene ovoj avion me impresionira a vas...

Se okolu ovoj avion od rusko proizvodstvo vazi komentari,sliki,se sto e povrzano so ovoj avion,mene ovoj avion me impresionira a vas...:vozbud::vozbud:

Толку те импресионира што те мрзеше една слика да најдеш,да ставиш од него.

Eve luge imate sliki ako sakate zapocnete tema zatoa ja otvoriv....

Dobro moja greska sum pogresil nisto strasno zatoa ja otvoriv ovaa tema za diskusii ako ima nekoi neka pisat tuka

Авион Миг-24 не постои, а за Миг-25 има веќе отворена тема.

Авион Миг-24 не постои, а за Миг-25 има веќе отворена тема.

Да...... така некако и не ми е јасно зашто стално се повторуваат темите кога веќе имаме по една :toe:

--- надополнето ---

Dobro moja greska sum pogresil nisto strasno zatoa ja otvoriv ovaa tema za diskusii ako ima nekoi neka pisat tuka

Е што дискусии бе брат тебе насловот на темата како прво ти е промашен авионот што го имаш ставено на сликите е Миг-25 а ти си пишал наслов Миг-24 што од тука натаму сакаш........
од се до сега што имаат произведено русите се Миг-15,17,19,21,23,25,29,31 и 35 друго немаат од Миг тие јас незнам од кај ти се овие имиња !?

Dobro brat jas rekov sum napravil greska se slucuva,ja otvoriv temata za diskusii posto ovde sum dolgo vreme,i gledam se otvaraat grupi za diskusii,pa rekov ajde ke napravam grupa i jas,ako ne sakate da pisuvate jas ke ja izbrisam nema problem

Dobro brat jas rekov sum napravil greska se slucuva,ja otvoriv temata za diskusii posto ovde sum dolgo vreme,i gledam se otvaraat grupi za diskusii,pa rekov ajde ke napravam grupa i jas,ako ne sakate da pisuvate jas ke ja izbrisam nema problem

Како да пишуваме за авион што не постои?
Барем нека ја префрлат темава у Мистерии....

Dobro ako e taka jas ja otvoriv ama sega neka ja izbrisat sto da pravam,toa e...i taka nema komentari na ovaa tema,a plus i ja imalo pa neka odi vo kanta koj e moderator ili administrator neka ja brise pozz

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom