Ми треба програмче

• Креатор на темата Креатор на темата bumbar
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 октомври 2005
Мислења
3
Поени од реакции
0
mi treba ova advantage ultimatte - obicno naogam krakuvani programi ama za ovoj ne mozam da najdam, znae nekoi za nekoja dobra strana bez da se instalira file share?
pozdrav do site makedonci i forumdzii
:pishtoldz

А да напишеше што прави тој програм, и која му е хоумпејџот

Да ве потсетам дека е забрането да се поставуваат линкови за даунлоуд на нелегален софтвер, филмови, музика...

Ај дај ми директен линк, иначе би требало да ти го најдам програмчево, ама може и да не ти го најдам бидејки ко што гледам на страната се работи за глупост и тие кракерите не се замараат баш со такви ствари

bumbar напиша:
mi treba ova advantage ultimatte - obicno naogam krakuvani programi ama za ovoj ne mozam da najdam, znae nekoi za nekoja dobra strana bez da se instalira file share?
pozdrav do site makedonci i forumdzii
:pishtoldz
Ako programot ti bara registarski kod klikni (едитирано) ovaa strana e za prebaruvanje na site kodovi za registriranje na demo programi

(едитирано) е далеку подобар избор.. не за друго, не ти инсталира ништо без дозвола, нити пробува, за разлика од претходниот сајт + има рејтинг систем, што значи знаеш на колку % од луѓето што пробале им работи (со тоа што голем дел од тие на кои не им работи не знаат што да прават) :wink:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom