Ми ја украдоа колата :(

• Креатор на темата Креатор на темата mALEFACTOr
  • Време на започнување Време на започнување

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Локација
Frankfurt
Веб-сајт
www.iluzionist.com.mk
Вчера ми украдоа црвен Голф кец од пред зграда. Регистрација SK-772-NC
Има по широки гуми и црна пластика над хаубата.
Ако некој случајно го види некаде нека ми пише тука на кое место го видел.
Фала.

Ее многу лошо,ама немаш гајле,не се крие кола така лесно у Македонијава.
Ако го видам ќе му кажам дека го бараш:P

Ее многу лошо,ама немаш гајле,не се крие кола така лесно у Македонијава.
Ако го видам ќе му кажам дека го бараш:P
За криење во право си не се крие лесно, ама проблемот е во тоа што се расклопува на делови и деловите се шиткаат на Автопазар.:toe:

Вчера ми украдоа црвен Голф кец од пред зграда. Регистрација SK-772-NC
Има по широки гуми и црна пластика над хаубата.
Ако некој случајно го види некаде нека ми пише тука на кое место го видел.
Фала.

Искрено жалам!
Туку, пријави ли во полиција и се тие работи?
Ако имаш среќа ќе ја најдат додека не се расклопи потполно, и почнат да продаваат делови од неа.
Ај нека е со среќа, да се најде побрзо.

Во твојата населба, една визита напрај на сите автомеханичарски сервиси. Под ИТНО!!!!

Дури не е предоцна.

Што се имаше десено во Битола пред 3-4 години... Имаше едно чоече колата ја покриваше со церада. Не ја возеше и ја палеше на некои 2-3 недели еднаш. И овие апашите го пратеа кога ја пали. Од кога ја запали по 2 дена дигнаја цајканска кола, ја ставија под церадата на чоечето, а неоговата раат си ја возеа. Џандарите полудеа барајки ја колата а ја најдоа дури кога на овај му текна да си ја подзапали колата по некои 2 недели.

Така да украдена кола...+ од Ск.... може да е на косово однесена.

c c c svasta se desavaat..mene u Bugarija kolata na trupcinja mi ja ostavija...
nego kazi ti ja najdoa kolata

Тркни до лисиче кај Мицко...гарант ќе ја најдеш, он расклопува голфови секој ден по 3-4.

А не ми е јасно како ја дигнаа. Го остави клучот или ?????

Ко на филм. Со хебла, шноличка за коса и тениско топче. И после преместија две жици и голфот запали.

Golf без разлика дали ти е 1.2 или 5ка е најпрометна кола на дестинација македонија косово - и е една од најлесните коли кој мозе да влезат и излезат од македонска граница.
За крадење кола имаш 300 процедури во полиција, се надевам дека ке ти ја најдат и колата ти е украдена од луѓе што те пратат и знаат каде кога како ја паркираш итн. Тоа е пратња со недели некогаш и месеци затоа после за 5 минутки ти ја снемува од пред зграда .
Со срека бате

Не знам за кола ама не еден другар исто како тебе му ја дигнаа веспата кога се обрати на џандарите му рекоа дека кога би бил ''љубезен'' да подмачка со 500 евра одма ке му ја најдат.Па ако си ти со врски во полиција и си ''љубезен' може да ти средат...не одбиваат пари а знаат с'е

Ја го украдов бе:)

Гледам добри совети ти дадоа луѓево, искористи ги. Со среќа.

Ако имате возило од марките кои се најчеста мета на кражби, тогаш најдобро е да си го заштитите со комбинација од аларм и некоја механичка заштита.
Значи, аларм и онаа шипката која ги заклучува куплунгот и воланот, или аларм и блокада на рачката на менувачот. Што позаштитено, толку повеќе време му треба на потенцијалниот крадец да ги онеспособи тие средства, поголем ризик да биде фатен, и помал ризик за кражба на вашето возило.
Исто така, не оставајте никакви предмети во возилото на места кои се гледаат. Не го оставајте радиото внатре.
И, секако, заклучувајте го возилото.

A mene be :((. Od Ficoto ednas nedelno mi kradat benzin od rezervarot. Nejkam da go grdam so katanec da mu stavam na hauba. I toa se desava samo navecer. Sega poretko se desava ama porano kako benziska pumpa mu bese na nekoj :). Da go fatam ocite ke mu gi iskopam. Drugo care nema

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom