Metro:Redux

• Креатор на темата Креатор на темата Matt Bevilaqua
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 мај 2013
Мислења
2.479
Поени од реакции
6.148
Јас како огромен фан на серијалот Метро:2033 и Метро:Last Light бев прилично изненаден кога чув дека ќе има Next-Generation реворк за ова сум пресреќен иако очекував продолжение на Метро ласт лаит
Сакам да ви наведам неколку причини зашто серијалот Метро(игрите) е одличен
-Атмосферата во населените станици можете тоа да го видите животот на луѓето и низ што поминуваат навистина со задоволство јас ја играв играта а за површината да не збориме одлично дизајнирана
-Приказната иако има некој променети делови во играта сепак приказната е одлична.
-Геимплејот играта е survival horror но нема jump scares како во Dead Space туку навистина ти нанесува страв во коски додека си сам на површината па и во тунелите па и со духовите кои навистина можат да те исплашат на некој начин геимплејот со оружјето е добро можеш да customize има одличен избор на делови.
-_- - Е ова многу ме нервираше Metro:Last Light играта е над 18 ама ајде но одеднаш имаш одлука дали сакаш да добиеш танц од стриптизерка (не сум педер) јас не прифатив и поради такви некои сцени морав да играм навечер (за да не фатат моите ќе помислат вие знаете што :D)
-Крајот и во двете игри е одличен но Metro:Last Light лошиот крај е многу тажен за мене (можеби ми беше тажен зошто се приврзав со Артјом) и ако го прифатиш тој lap dance ти земам морални поени
а ти се потребни ако сакаш да имаш добриот крај
Се надевам дека овој ремајк на игрите ќе биде одличен и ќе го поправи stealth системот кој не беше толку добар како во ласт лаит
Metro-Redux.jpg

Играта ќе има на Е3 што почнува мислам од 12 јуни
Благодарам за читањето

Ке биде кратка мислам нешо како длц 30 долари ке кошта ако не се лажам :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom