Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Немаше посебна тема за "core" бендови?
Он топик:
Еве последно со што музика се „дрогирам“:

На металум пишува дека свират Symphonic Deathcore/Blackened Death Metal. Значи имаат мешани песни. Таа што ја постира дефинитивно не е метал. :)

На металум пишува дека свират Symphonic Deathcore/Blackened Death Metal. Значи имаат мешани песни. Таа што ја постира дефинитивно не е метал. :)

Аааа , мислев дека збориш за Whitechapel :)

Не не, за Winds of Plague зборував, а и стварно незнам зошто ги има на metal archives. Им направив report, па нека проверат администраторите дали треба да стојат на сајтот.

Додека проверуваат еве еден постар бенд
Многу впечатлив звук:vozbud:

Dying Fetus е одличен technical death metal/deathgrind бенд, кој верувам дека ќе им се допадне и на хардкорците заради музичката структура на песните.

Dying Fetus е одличен technical death metal/deathgrind бенд, кој верувам дека ќе им се допадне и на хардкорците заради музичката структура на песните.

Каков гроул вади она келевчено од даингфетус алал да му е

A богами и чудните Winds of Pla....com/watch?v=n2JX9VeL7n4&feature=related

Ова симфоничниов аспект на Winds of Plague многу им помага за звукот. А и морбидно е ова со раперскиве делови од спотот.

Ваков љубов на прв поглед одамна не сум доживеал у музика.

Башка, ке ја мажам вокалистката/басистката. Излив на емоции. Емо сум сеа. Точните идеи кон кои имам тенденција со басот оваа ми ги погодила. Ме погоди у срце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom