Место за тренирање...

• Креатор на темата Креатор на темата Marjana.V
  • Време на започнување Време на започнување
Решив да одам во теретана...:D
Ама незнам која :toe:,ако некој знае некоја добра која се наоѓа во скопје и е само за жени нека пише :
-како се вика
-кај се наоѓа
- и колку се плаќа за еден месец
...:rolleyes:
Фала однапред.:oleee:
Imas Magnus na Juzen bulevar samo za zeni ili perfect body cetnter vo kapistec karsi stariot trgovski ne e komplet samo za zeni no imaat posebna sala samo za zeni.
Pobaraj gi na fb kje najdes informacii i tel ☺

Теретана во која е дозволено да се трча на патеките, само да не биде прескапа. Во Гладијатор на Зафиров дозволено е да се трча?

Теретана во која е дозволено да се трча на патеките, само да не биде прескапа. Во Гладијатор на Зафиров дозволено е да се трча?
не е дозволено во Гладијатор трчање, а и ако успееш и за тоа да фатиш трака :)

i can't even
малце офтопик ама
зошто не е дозволено трчање на траките за “трчање“ ? O.o

Можеби зашто имаат премногу кварови :)
Па нормално е да има дефекти, што сакаат тие... И не ја разбирам целта на "газдите" да ставаат ленти за трчање, а да не се трча на нив. Тоа ти е исто да имаш кола и да не ја возиш оти дефекти се јавуваат.

Секоја теретана си има политика за користење на справите.
Како што велат толку пари толку музика.
Имаш надвор да трчаш, не знам што толку си запнал :)

Стефчо не пишувам за да ми мудруваш што како. Лимитиран сум со време и навечер сум слободен. А за трчање не ми збори што како, доволно си знам, не ми требаат совети од "фитнес тренери".

Ти си знаеш, јас ти дадов совет не ти мудрувам.
Со природа надвор ти си се затвараш.
Ако имаш проблем со мојата стручност, тоа е твој проблем не е мој.

Па нормално е да има дефекти, што сакаат тие... И не ја разбирам целта на "газдите" да ставаат ленти за трчање, а да не се трча на нив. Тоа ти е исто да имаш кола и да не ја возиш оти дефекти се јавуваат.
Toa e i celta kolku pari tolku muzika za 1200 denari inaku drugoto e skapo .
Kakva kola takva voznja toa e toa.
I ne razbiram. Od edna strana imase polemika za istoto. Skapi bile clanarinite. Se bara eftino a luksuzno .
Epa toa neka kaze nekoj ako ima i ja ke odam☺

Искрено тешко да најдеш добра теретана со добро проветрување и високи тавани. Поради ниските тавани брзо стануваат загушни т.е доволно е со тебе да вежбаат уште 2-3-ца и во рок од 30 минути нема да има воздух. Тоа е затоа што се нема стандарди за тоа како да изгледа теретана. Најдобра варијанта ти е надвор или да се запишеш на некој спорт што се тренира во спортска сала.
Пробана ми е само теретаната во Капитол (што ми е посочено дека е една од подобрите во Скопје) и многу е тешко да трчаш на траките повеќе од 30-тина минути бидејќи се потиш како да трчиш на 30+ летно време.
Бидејќи си во адолесценција за тебе добри спортови (за добро тело) ти се, одбојка (најди само слики од одбојкарки :) ), пливање, трчање велосипед.

Тренирав 6 години ракомет, доволно е а и плус повеќе време одзема тоа, а време немам многу вишок. Инаку, јасно најдобро е некој спорт у сала ама тоа е.

Back
На врв Bottom