Мерење и премерување

• Креатор на темата Креатор на темата Офчар
  • Време на започнување Време на започнување

Офчар

The Bite of The Mamba [81]
Член од
24 април 2005
Мислења
3.717
Поени од реакции
57
Веб-сајт
vuna.blog.com.mk
200px-Subler1.JPG

Ова е ШУБЛЕР.

ШУБЛЕРОТ служи за мерење на величини како што се: должина, ширина, височина (заебете ова мајмунов шо е на сликата, ми квари), пречник, дијаметар и сл.

Е сега, пошто на овој форум приметив наплив на суети, решив дека им е потребна оваа тема за ДА СИ ГИ ИЗМЕРАТ.

Ја би го извадил прв мојот да го мерам, ама мојот е заплетен у ВУНА(.тк).

Ама затоа, ајде повелете партиски војничиња, борци на каузата, религиски магови, мудри и премудри шамани, извадете ги ко мужи, на маса, и одрете чив е најголем.

Може требаше темава у Љубов и секс да иде а?

јас мислам на Хитлер е најголем.

Офчар напиша:
200px-Subler1.JPG

Ова е ШУБЛЕР.

ШУБЛЕРОТ служи за мерење на величини како што се: должина, ширина, височина (заебете ова мајмунов шо е на сликата, ми квари), пречник, дијаметар и сл.

Е сега, пошто на овој форум приметив наплив на суети, решив дека им е потребна оваа тема за ДА СИ ГИ ИЗМЕРАТ.
Офчетино да ти кажам дека со Шублер се мери и Длабочина (Дубина)

Имас опција на крајот од рачката

Купив затоа реков! хахаха

Офчар си го претерал брате со колумната. Многу си ги потценил луѓето! Цело време инсистираш на индивидуалност а кажуваш кој што треба или не треба да чита и да печати?

SLaCk напиша:
Офчар си го претерал брате со колумната. Многу си ги потценил луѓето! Цело време инсистираш на индивидуалност а кажуваш кој што треба или не треба да чита и да печати?
Не забегувај од темата.

Шо се тиче колумната - мои ставови.. мои гледишта.. ако не ти се свижда - имаш опција „ругање” испод статијата на веб сајто ;)

Брате ;)))

Да? не видов! Ќе се ругам веднаш на Новиот Геровски бран хаха.

Abe ako go izvadam da gi merime, strav mi e da ne si odite so placenje doma, pa zatoa ke apstiniram sega zasega. :)

Како се мерат суети? И кај треба да ја допрам да не ја оштетам. Пошо шублеро има остри краеви, а мојата е мека како силиконски цицки.
Офчар ај дај упатство...

Мојата суета не се мери со шублер. Нејзината величина се изразува во светлосни години. Многубројни.

Jakov напиша:
Abe ako go izvadam da gi merime, strav mi e da ne si odite so placenje doma, pa zatoa ke apstiniram sega zasega. :)
Јаков доста за твојата суета да не почнам да те шамарам со нејзе, ако го извадиме и двајцата и ги мериме на песокта ќе видиме на кого е поголем :).

Aceva напиша:
Мојата суета не се мери со шублер. Нејзината величина се изразува во светлосни години. Многубројни.

e me iznasmea nema sto....:pos: :pos:

aj i ja da si kazam....pred nekoj den mi go merea....21 ni poveke ni pomalku....da go skrsam ledot posto gleam nikoj ne kaza brojka :))))

Па немојте да претерувате. Како Италијанците стe:pos: :pos: :pos: Они скоро сите на анкети викат 21, 21, 21... Арно ама статистиките кај нив кажуваат нешто друго.

Се знае 15,5 cm и Господ да го видиш...

Ама вежбам, вежбам. Тегнење, растргање, хехехехехехееее:sport1:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom