Melrose Place

Ајдее и на ова ли римејк направиле и што е потрагично Шител ќе го даваат? Дајте јаже, отров, нож, било што

christian_bale_american_psycho_patrick_bateman_axe_10989289_RE_PwnzElite_has_declared_war_on_Grammar_Nazis-s400x300-173837.jpg

Што бе не се у мода више тие со точките на чело?XD

Ако нема синхронизација тешко вас сител! (n) Баш би сакал да слушнам како нашиве актери ќе пеат амерички песни на македонски. :tapp:

Ако е синхронизирано ова мислам дека на овие од сител им фали нешто...
им фали концентрација. Да ги пратиме у концентрационен логор ! Фејкери ! :гомце:

Нема да биде синхронизирано... а и да е зошто би пееле песни? Серијата е драма, не е некаков мјузикл.

Нема да биде синхронизирано... а и да е зошто би пееле песни? Серијата е драма, не е некаков мјузикл.

Море кој црн мјузикал, нели потпевнуваат тоа актерите на некои сцени, а вие нашиве фанале синхронизирале македонски песни...:tapp:

Ма каква, сихронизација инаку нема да гледам оти како да научам англиски зборови ,сленгови и пцовки кое го нема во речникот еба го .:mad:

melrose_place_2_500x300.jpg

Дали некој се сеќава на серијава?Не би ја гледал повторно,премногу застарена ми е но многу од глумците што глумеа ги гледавме во поновиве серии (Марша Крос и Даг Савант во Очајни домаќинки,Кортни Торн Смит во Како ќе каже Џим,Кристин Дејвис во Сексот и градот и Хедер Локлир од познатата Династија).

Мое мислење е дека не беше лоша серијата,беше популарна своевремено,само на крај стана веќе напорна после толку епизоди.Па,кои се вашите мислења? :)

Супер е серијата и како што има многу епизоди и толку ми досади.
Која е бе Кристин Дејвис (од сексот и градот) не гледам на фоткава LoL

Sent from my iPad 3 using Tapatalk 2

Шарлот ја глумеше во сексот и градот,а во Мелроуз плејс покасно се појави затоа ја нема на сликата

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom