ArhangelOFDeath
Immortality
- Член од
- 3 септември 2008
- Мислења
- 1.906
- Поени од реакции
- 126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај бре доста со Мелокорот, пишав во првиот пост . . . . . А иначе Аркенџел Оф Дет, што бара прогресив блек на тема Мелодет??

на мене ли се однаса овој за металкорот? пошто слушни уште еднш па коментирај пак...
А ако не се однаса за мене - сори..
A што бара мелодик блек на тема мелодик дет????
Си кажав јас дека е со МеталкорНа тебе па и на prvoto video od Блајнд:smir: Само немој да кажеш дека тој видеото беше мелодик дет??...
Брат, на бодомци се однасаше ова??...немој и ти ццц. Ако постот ти се однасаше на нив тогаш аргументирај ми го блек елементот во нивната музика, освен оние добри 20% што ги имаат во Самтинг Уајлд,??:helou:
. Ама многу честа е фузијата на кор жанрови со Мелодет така да мала е бројката на чистите мелодет бендови денес... На тебе па и на prvoto video od Блајнд:smir: Само немој да кажеш дека тој видеото беше мелодик дет??...
Брат, на бодомци се однасаше ова??...немој и ти ццц. Ако постот ти се однасаше на нив тогаш аргументирај ми го блек елементот во нивната музика, освен оние добри 20% што ги имаат во Самтинг Уајлд,??:helou:
Сите видеа со исклучок на пионирските ми се од средниот и воедно најплодниот период на мелодетот (од мое око 1996/2002),значи не олд скул.
Тоа дека се повеќе врие од мелодик металкор бендови или од мелодик дет бендови со влијание од металкорот е точно, што не значи дека тоа претставува напредок и гордост на мелодик детот.
Дали се сеќавате кога на тема метал се дебатираше околу - панкери/корци се металци што незнаат да свират?? Епа и тоа е тоа, група корци напалени од тогашниот мелодик дет, пробуваат да створат фузија помеѓу металкорот и мелодик детот. На крај да, тие создoa една фузија, создадоа едно добро уназадено дежа ву, кое еве сега зема големи размери. Не може било кој штраф да се фане на било која навртка па и да се фане не значи дека штрафот мора да се наврти до крај та макар и навојот се разјал , ........ваљда на тој начин полесно улаза у глава:smir:. . .
А еве некој мелодик дет бенд со придонеси од корот ..... овие овдека знаеле до каде можат штрафот да го навртат а притоа да не го разјадат навојот....
Мелодик дет/транс бенд од Јапонија со некое ситно кор елементче ...(Јапонија)
Мелодик дет бенд со придонеси од корот...(Шведска)
Е ова овдека е врешна на торта, не торта на црешна...
,Па не 1% али можда 10%...
5 члена = 100%
вокалот = 20% (100%:5)
а од вокалот имаш 50% корлајк...
50% од 20% ти е 10%......што значи 10% кор елемент...и тој за у блајндед колони,а у блод стеин немаш ни толку....:smir:
не ми е јасно како можеш проценти да унасаш у свите овие заебанции..