Мелита отвори бутик

• Креатор на темата Креатор на темата musketarr
  • Време на започнување Време на започнување
Има голема разлика од мераклика, и дроља. Обвинувања за девојка која не е искомплексирана, нити срамежлива за нејзината секусалност никогаш нема да начекате во толкава мера како кај овие лажниве мајки терези, моралистки, и лажни домаќинки.....тие се хејтаат - обележуваат со погрдни имиња, затоа што заслужуваат, другите се само девојки - жени со отворен ум (мада и нешто друго е отворено :icon_lol:) и ништо повеќе.

За другите, капата доле, си го живеат животот како што сакаат, и треба.

Rosli edni forumski, ajde narednata tura ke ima i opinci, ne se sekirajte.
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Бутикот на една дроља, работно време - кога ќе раширам нозе а примам и странски "валути", а кој "влегол" не излегол разочаран. ПОСЕТЕТЕ МЕ :)
34025462.jpg

Последно уредено:
Една работа не ми е јасна. Ако е од природно крзно нели за треба си остане такво како шо е, нормално перено после дерење на животното.Нема фарбање, нема преправање ништо, вака некако
zimska-bunda-prirodno-krzno-modernog-stila-lisica-slika-19071056.jpg

значи апла се глеат парчињата дека се спојувани. И се знае која боја може да биде бунда од природно крзно, сите нијанси на сиво, кафено, бело и црно друга боја нема.
Од друга страна на Мелита бундите имат некои чудни бои Прегледај го приврзокот 107972

Љиљакови, зелени животињи нема. Значи не е природно крзното. Башка волку долго крзно не знам некоа животиња да има, па макар и да е фарбано. Е сеа 300евра за синтетика???

Vistinski borec za prava na zivotnite se zgrozuva od vakva gletka, bez razlika dali e vistinsko ili vestacko krzno.

Rosli edni forumski, ajde narednata tura ke ima i opinci, ne se sekirajte.

Мене ми требаат волнени чорапи за по дома, ние у провинција ги викаме калци или калчуни, па ако може у наредната тура да има. Таман ќе идам у Скопје кај братучетка ми, па да си пазарувам.
Најмногу ќејф ми прават оние со шеќерлија боја. (y)

Мене ми требаат волнени чорапи за по дома, ние у провинција ги викаме калци или калчуни, па ако може у наредната тура да има. Таман ќе идам у Скопје кај братучетка ми, па да си пазарувам.
Најмногу ќејф ми прават оние со шеќерлија боја. (y)
Moze, ama dur stignat ke im pomine sezonata. Mozam da ti preporacam sama da si spletes, ako sakas imam nekoi semi sto mi se motkaat niz kompjuterov pa ke ti gi pratam vo poraka.

Jas si sosiv sam. I kejfovi sme po doma, site srekni i radosni.

Moze, ama dur stignat ke im pomine sezonata. Mozam da ti preporacam sama da si spletes, ako sakas imam nekoi semi sto mi se motkaat niz kompjuterov pa ke ti gi pratam vo poraka.

Jas si sosiv sam. I kejfovi sme po doma, site srekni i radosni.

Има јас плетени, тие ги сакам да се фалам, дека се марка, од бутикот на Мелита, па да си ставам слики на фејсбук во гаќи и маица и волнени калци. :love:
Какво поминување сезона! Од Кина најдолго за еден месец стигнуваат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom