Me interesira za ducan

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
Ako od tri strani ti izgradat zid ( visoki zidovi ) dali postoi sansa i jas koga ce gradam da mozam da napravam ducan ( da si izgradam nov ) se raboti za mesto od 30 kvadrati ,znaci mal prostor se mislam za skelinja dali ce ima mesto fasada itd

Bitcoin

Член од
24 мај 2005
Мислења
5.530
Поени од реакции
13.903
Најконкретен одговор ќе добиеш од локалната самоуправа (општината) врз основа на претходно утврдена скица за градежен план на таа локација.
Ако немаат веб страна, лично посети ги и распрашај се.

А тоа со ѕидовите, е највероватно твоја грешка. Бидејќи доволно е само да биде попречена сончевата светлина, за ти да можеш да поднесиш жалба на таква висока градба до тебе.

Член од
16 септември 2007
Мислења
1.486
Поени од реакции
338
А тоа со ѕидовите, е највероватно твоја грешка. Бидејќи доволно е само да биде попречена сончевата светлина, за ти да можеш да поднесиш жалба на таква висока градба до тебе.
Nemozam da svatam kako e moja greska od ednata srtana ima izgradeno ducan, eden sprat i potkrovje na toj sto se granici do mene,,na drugiot komsija sto se granici so drugite dva zida mu davaat odobrenie za gradba na zgrada --ducan dole i uste dva sprata so potkrovje jas sum vo sredina se rasprasav nisto ne mu mozes od opstinata mu odobruvaat da gradi znaes kako e kaj nas sonce ce ti kaze imas od ulica t.e izlogot na ducanot(prednata strana)

Kajgana Shop

На врв Bottom