McDonald's и случувањата со McDonald's во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата еци^^^
  • Време на започнување Време на започнување
Катастрофа е МК-до... Каснуаш еден сендвич и ти останува во желудник како камен. Ој после чукај си ја главата како да го свариш :tapp:

Kakov Mcdonalds bre?! Bratucedka mi od amerika koa vide kolkavi sendvici praat ovie nasive fastfoodovci me prasa: "Vasite sendvici u pita gi pravite?" :) Inace sum odel u mcdonalds i nemam koj znae kakov vpecatok. Tolku pari ke maanam za nekoe sranje so neznam dali i voopsto e vistisnko meso...Napred StoilKO!

Пред некоја вечер проаѓав покрај MD, а бев мртов гладен, и имав нешто повеќе пари во мене, па си земав за јадење од таму.. убаво е, да, ама за истите пари ќе јадам во 7ца и ќе пијам Фанта :)

не преферирам да се хранам во МК-доналц

McDonaldS rulZ.. Im gi obozavam cizburgerite tamu.. Stvarno e plastika.. Ama ubava plastika.. A se davam i u toj milkshakot od vanila.. Poubav MilkShake ne sum probala BAR DO SEGA :P
Deka sedmica ima bolja hrana i deka ke se prejades ko konj e mn jasno.. Ali zatoa nie ideme so drugarki ziame hamburger po pola.. Zs cel da izedam posle 15 dena nema da mozam da mrdnam :D Doeka da se svari :D I od pola se najaduvam..
Ipak pojse se najaduem u 7ca ali poubavko mi e u MCD... A neznam zs :D

Абе ок е се, не викам дека тоа сендвичите не им се вкусни али многу се мали...за тие пари можеш да се најадеш многу поубаво.

Imat Ohrid pola MC Donalds :smeshko: Nisto nemat, ni hamburgeri, nisto od tie raboti.

у Мекдоналс само милкшејкот и вреди....
а ако јадам хамбургер треба најмалку 8 да изедам за да го осетам барем фкусот...

Sranje e Mc-donalds. Em sto ce te izgorat za pari em nema da se najades. Zlatna "Sedmica..."

Единствена работа што им вреди во Мекдоналдс е кечапот за компирите.:) Озбилно. :pos:

Друго се е гола вода. Ем нема да се најадеш од минијатурните хамбургери_што_најадуваат_само_деца_од_предшколска_возраст:), ем тоа кашкавалот е пластика, ем плескавицата ко од коњско месо, ем кловнот што им е заштитен знак е морбиден. :pos:

PSYtisfaction напиша:
Единствена работа што им вреди во Мекдоналдс е кечапот за компирите.:) Озбилно. :pos:

Друго се е гола вода. Ем нема да се најадеш од минијатурните хамбургери_што_најадуваат_само_деца_од_предшколска_возраст:), ем тоа кашкавалот е пластика, ем плескавицата ко од коњско месо, ем кловнот што им е заштитен знак е морбиден. :pos:
да бе да затоа што си зависна од кечап

мекдоналдс праат добри хамбургери ама со 7мица неможат да се мерат па дури кога игравме со англија пола навивачи беа у 7мица бе да пробаат македонски хамбургер

Ако нема кај да си ги потрошиш парите,тогаш оди во Мекдон.
Јас пробав еднаш и имав чувство дека јадам-ЃОН(од чевли)

Абе мислев имат и помфрит ама Охрид носат од се по нешто секоја година. Првата само Тост, И втората тост + пица, третава сега шо е хамбургершиња ама без помфрит. Ама се освен помфритот им е

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom