Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Епа ако не пробав.. еве веќе 20 месеци ќе бев сингл како дрво

:) па добро :D што ни фали на нас самите :D се зезам :D сакав да кажам што не си пробал кај некоја друга ако оваа те одбила на роденденот ама друго пишав :D како и да е чим сте 20 месеци заедно продолжете си така и мило ми е што кај тебе успеало од втор пат :)

Оти голем дел од девојчињата кога никој не ги рецка и се обидуваат да се самопофалат како тоа цел живот им е нареден небаре принцези се, па им фали само една работа и ја постираат една е..на песна? Ај погодете која?!
Иде ми, у животу иде миииииии..........оооо.
Мистерија од прв степен. Шо е то шо ги тера од внатре.

Па најверојатно немаат самодоверба и мислат дека преку фалењето ќе се истакнат или па ќе го привлечат вниманието што знам. Да немаш ваква дома. :) Овие ти се неуспешен производ со успешна презентација :D

Немитекнувапрашање.

Што предизвикува одбивност на прв поглед кај вас ? Пример ако е грд ко пци. - Одма го одбивате ? Не му давате барем 1 % шанса ?

Темава интересна била како не сум приметила порано :D

Немитекнувапрашање.

Што предизвикува одбивност на прв поглед кај вас ? Пример ако е грд ко пци. - Одма го одбивате ? Не му давате барем 1 % шанса ?

За ова во мое име ќе зборам пошто кај сите е различно :)

Тоа што цело време викаме дека изгледот нема никаква врска карактерот е битен се празни зборови барем кога станува збор за првиот пат. :) Мада битен е карактерот (посебно кога станува збор за подолги врски) но исто така и изгледот е многу битен. Ако тој личи буквално на плашило цел издупчен ишаран со една веѓа избричана, заби расипани и искршени, коса пола изгорена заплетена мрсна пола ја нема, висок метро и желба за растење, елегантно пополнет итн, а карактерно е душа мирен помирен амин не би сакала со него на кафе да седнам не па нешто друго да правам. Колку и да сака да биде добар ако тој мене ме плаши со неговиот изглед ја нема како да дознаам дека е добар пошто ќе бегам од него. Една (бивша) другарка викаше: Изгледот привлекува карактерот задржува. Не е битно дали се работи за машко или женско. Тоа и беше единственото паметно нешто што го имаше кажано :)

Немитекнувапрашање.

Не мора да е толку грд за да предизвика одбивност, може на фаца да е убав, а да ми предизвика одбивност многу повеќе од тој што е погрд од него. Мене на пример повеќе ќе ми предизвика одбивност ако се понаша неколтурно:cautious:

Zosto koga ke vi kazeme oti ni se dopagate vie vednas mislete oti ke ve iskoristime i oti ve sakame samo za edna rabota.
оти стварно така прајте и сигурно ако сте ни рекле така не сте мислеле дека за жени че не земите....ама ние сакаме да не искористите :sneaky:

Vie zenskite ste vo oblaci koga nekoj ke proba da vi se doblizi se ponasate ko princezi da ste a princovi i princezi ima samo vo bajkite.

Ај ве молам девојки одговорете ми на следниве две прашања
најомилен метод на мастурбирање
просечно време потребно да постигнете оргазам

mission impossible ......
339424_imposibru!!!.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom