Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
...a kako toa mislite da ve zasluzi?...pa ne e toa rabota nekoja pa da si ja zasluzish platata...ili taka nakako mu doaga toa...?ne mi e jasno sto e toa sto treba da se zasluzi?...i kako se zasluzuva???
Да ме заслужи ... да научи како се третира една девојка, една жена, со риспект и со многу љубов.
Не, не му доаѓа како да заслужуваш плата, ако било така ќе сте се враќале дома со жена неместо со пари, тоа е деградирање, ние не сме предмети за „заслужување“.
Што треба да се заслужи - нејзината љубов.
Погоре кажав како.:smir:
Добро како треба чоек да Ви се постави за да го почитувате? Ве молам опишете ми =), понашај се гадно со женска, таја уште погадно, понашај се најубо таја најгадно.. Кај ми е мене проблемо.. само ко че сум пијан чор се ми оди од рака, дали срамов голем ми е .. ах.. хелп! =)
Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?
Correct me if I'm wrong, but, себични се сите луѓе, особено во врските. Ако ти не си го сакала, а он те сакал, ти сепак ќе му раскинеше, right?
Најверојатно затоа што не се невини. Бегај подалеку од таквите.
Баш никогаш не сум се однесувала така со бивш, нормално, под услов да не сум веќе заинтересирана за него.Vaka sega zosto nekogas ste bile so nekoe si masko vo vrska.zavrsilo se sekoj na svoja strana.zosto se uste obozavate da provocirate.jas licno zavrsiv so edna devojka raskinavme no se uste koga se naogame vo nekoja diskoteka taa provocira i ne saamo kaj nea imam zabelezano kaj mnogu devojki kako gi provocirat bivsite ZOSTO?
Леле Скорпио, дебатава... Водно или Стариот Парк?Вчера случајно на работа слушнав , еден муабет дека на некоја девојка, не и се допаѓала идејата да има секс на Водно, Па боље и било во парк(стариот дел).
Дали би ви пречело на вас дамите, ако треба да доживеете едно искушение и да имате секс на водно ???
За некој би било доживување, некој би го сфатиле па ако нема каде а знам дека ке има и противнички на ова.. ме интересира како вие гледате на ова ???:smir:
Што бара мојот бивши кај мојот сегашен на врата?Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?
Фешн ТВ. За се `се криви Фешн ТВ, мамата нивна. retarda:[MkD]Scout;856431 напиша:Зошто се комплексирате премногу лесно?
...a kako toa mislite da ve zasluzi?...pa ne e toa rabota nekoja pa da si ja zasluzish platata...ili taka nakako mu doaga toa...?ne mi e jasno sto e toa sto treba da se zasluzi?...i kako se zasluzuva???
Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum:
Нажалост одговорот на ова прашање е јако комплициран....ccccc...:pos2::pos2::pos2:
...poshto ima mnogu sluchaevi vakvi, mi dojde edno prashanje...zasto najchesto nevestive na svadba se u 6-7 mesec trudni-zasto ne bash u 3-4 koa e i najsigurno da kazeme...???
Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum:
Нажалост одговорот на ова прашање е јако комплициран.
Може се гради тоа чувство постепено, но еден момент е клучен кога онака баш се заљубувам т.е сум се заљубила. Да се погоди вистинската работа во вистинско време и не е така лесно ... :zaljuben:...kolku i treba na edna cura, da se zaljubi u momakot(znam deka e razlichno,ama ima sekakvi primeri sekako), kolku vreme vi trebalo na vas za toa???
Ваљда дека сме женски и ни е гајле какви сме? Мислам дека повеќе и подлабоко размислуваме за тоа отколку вие машките, па најверојатно затоа и се комплексираме ... што знам ...[MkD]Scout;856431 напиша:Зошто се комплексирате премногу лесно?
Нејќам одговори од типот еј не се сите такви или генерализирано и тн. сите знаеме дека барем еднаш во животот сте биле искомплексирани од нешто, мода , изглед , памет и ред други ствари.
Па гледањето на работите ко да нема утре, не мислам дека е злобна работа. Впрочем, добро би било кога сите така би живееле ... посуштински би ни бил животот. Е сега зависи кој како прифаќа одредени работи ... ако е лошо, ќе се прифати ладно, ако е добро, ќе се прифати топло итн ...^
Зошто сте толку злобни? Гледате на се`, толку ладно, ко да нема утре.
Треба да ме заслужи мене до него. Што е чудно тука? Треба да заслужи да ме има со тоа што ќе знае како да ме третира. Зарем не го сакате и вие мажите тоа?...a kako toa mislite da ve zasluzi?...pa ne e toa rabota nekoja pa da si ja zasluzish platata...ili taka nakako mu doaga toa...?ne mi e jasno sto e toa sto treba da se zasluzi?...i kako se zasluzuva???
Не е тешко секогаш. Со некои машки повеќе од лесно е ...Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum:
Затоа што кога остануваат трудни, не дознаваат одма. Откако ќе дознаат, веќе се во втор-трет месец. Почнуваат да се мислат што ќе прават. Додека со натегање и услови решат, ете ти четврти-петти месец. Додека тоа го кажат по дома, додека овие прифатат, додека се организира свадба итн, ете ти шестти-седми месец ... просто ко граф!:pos2:...poshto ima mnogu sluchaevi vakvi, mi dojde edno prashanje...zasto najchesto nevestive na svadba se u 6-7 mesec trudni-zasto ne bash u 3-4 koa e i najsigurno da kazeme...???
Затоа што многу машки лажат за чувствата само за да ја искористат девојкат.... Од кај да знае таа дека не е за тоа? Мораш да се потрудиш повеќе, и да не биде само на зборови туку да и го докажеш тоа....Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum: