Мажите прашуваат, жените одговараат

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
...a kako toa mislite da ve zasluzi?...pa ne e toa rabota nekoja pa da si ja zasluzish platata...ili taka nakako mu doaga toa...?ne mi e jasno sto e toa sto treba da se zasluzi?...i kako se zasluzuva???

...a kako toa mislite da ve zasluzi?...pa ne e toa rabota nekoja pa da si ja zasluzish platata...ili taka nakako mu doaga toa...?ne mi e jasno sto e toa sto treba da se zasluzi?...i kako se zasluzuva???

Да ме заслужи ... да научи како се третира една девојка, една жена, со риспект и со многу љубов.
Не, не му доаѓа како да заслужуваш плата, ако било така ќе сте се враќале дома со жена неместо со пари, тоа е деградирање, ние не сме предмети за „заслужување“.
Што треба да се заслужи - нејзината љубов.

Погоре кажав како.:smir:

Да ме заслужи ... да научи како се третира една девојка, една жена, со риспект и со многу љубов.
Не, не му доаѓа како да заслужуваш плата, ако било така ќе сте се враќале дома со жена неместо со пари, тоа е деградирање, ние не сме предмети за „заслужување“.
Што треба да се заслужи - нејзината љубов.

Погоре кажав како.:smir:

...a-ha...ljubovta treba da se zasluzi...taa ne doaga tuku-taka...

...aaaaa toa ednostrano e li dvostrano li ili obostrano e...mislam ednofazna ili dvofazna e "strujata"...???

Добро како треба чоек да Ви се постави за да го почитувате? Ве молам опишете ми =), понашај се гадно со женска, таја уште погадно, понашај се најубо таја најгадно.. Кај ми е мене проблемо.. само ко че сум пијан чор се ми оди од рака, дали срамов голем ми е .. ах.. хелп! =)

Никако. Само да си Фин од Финска и да си духовит, да ја забавуваш, да и е интересно со тебе.Толку се бара.

Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?

Ако. Нека дојде. Нишо ќе се понашам најнормално, ќе се поздравам и се тоа. Ќе се правам како нишо да не било.А ако сетам дека тој се понаша малце од повеќе, ќе си заминам.

Correct me if I'm wrong, but, себични се сите луѓе, особено во врските. Ако ти не си го сакала, а он те сакал, ти сепак ќе му раскинеше, right?

Jaс ДА:) Ама сум лошааа...

Vaka sega zosto nekogas ste bile so nekoe si masko vo vrska.zavrsilo se sekoj na svoja strana.zosto se uste obozavate da provocirate.jas licno zavrsiv so edna devojka raskinavme no se uste koga se naogame vo nekoja diskoteka taa provocira i ne saamo kaj nea imam zabelezano kaj mnogu devojki kako gi provocirat bivsite ZOSTO?
Баш никогаш не сум се однесувала така со бивш, нормално, под услов да не сум веќе заинтересирана за него.

Вчера случајно на работа слушнав , еден муабет дека на некоја девојка, не и се допаѓала идејата да има секс на Водно, Па боље и било во парк(стариот дел).
Дали би ви пречело на вас дамите, ако треба да доживеете едно искушение и да имате секс на водно ???
За некој би било доживување, некој би го сфатиле па ако нема каде а знам дека ке има и противнички на ова.. ме интересира како вие гледате на ова ???:smir:
Леле Скорпио, дебатава... Водно или Стариот Парк?:pos:
Абе дома си е дома, секој има соба и кревет у денешно време. :icon_lol: Сега, ако непланирано ни дојде нагонот и ни се разбуди страста, излезени сме со кола, а Водно е блиску... Што да не. :icon_lol:

У Стариот Парк има мањаци и рекетари. nervozna:

Дојдена си кај твојот дечко. Правите муабет, ова-она и наеднаш ѕвони некој на вратата. Дечкото ја отвара вратата и пред неа седи твојот бивши (негов другар). Што ќе направиш? ?
Што бара мојот бивши кај мојот сегашен на врата?
Сеедно, ќе изреагирам сосем нормално, ќе се поздравам, ќе го поканам да влезе. Нормално, под услов да не е дојден за да го убие дечко ми. :pos:

[MkD]Scout;856431 напиша:
Зошто се комплексирате премногу лесно?
Фешн ТВ. За се `се криви Фешн ТВ, мамата нивна. retarda:

Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum:

Со почит,љубов,разбирање...се тоа што јас му го пружам на него.

Кажете ми што е толку тешко да поверувате во чувствата на машките кога се искрени!? И што е толку тешко да немате верба во нешто што машките ви го ветуваат, и со тоа вие цело време го зборите обратното и гледате на негативната страна дека нема да успее!? :nesum: :nesum: :nesum:

Епа...провери па верувај.
Лесно е да си силен на зборови,а слаб на дела...затоа на некои им е потешко да го прифатат тоа што си им го кажал како такво.

...ccccc...:pos2::pos2::pos2:

...poshto ima mnogu sluchaevi vakvi, mi dojde edno prashanje...zasto najchesto nevestive na svadba se u 6-7 mesec trudni-zasto ne bash u 3-4 koa e i najsigurno da kazeme...???

...ccccc...:pos2::pos2::pos2:

...poshto ima mnogu sluchaevi vakvi, mi dojde edno prashanje...zasto najchesto nevestive na svadba se u 6-7 mesec trudni-zasto ne bash u 3-4 koa e i najsigurno da kazeme...???
Нажалост одговорот на ова прашање е јако комплициран.

И има уште една можност...
Ти да мислиш дека не ти верува,а она комплетно да те разбира,но да не ги дели истите чувства...:toe:

...kolku i treba na edna cura, da se zaljubi u momakot(znam deka e razlichno,ama ima sekakvi primeri sekako), kolku vreme vi trebalo na vas za toa???
Може се гради тоа чувство постепено, но еден момент е клучен кога онака баш се заљубувам т.е сум се заљубила. Да се погоди вистинската работа во вистинско време и не е така лесно ... :zaljuben:

[MkD]Scout;856431 напиша:
Зошто се комплексирате премногу лесно?

Нејќам одговори од типот еј не се сите такви или генерализирано и тн. сите знаеме дека барем еднаш во животот сте биле искомплексирани од нешто, мода , изглед , памет и ред други ствари.
Ваљда дека сме женски и ни е гајле какви сме? Мислам дека повеќе и подлабоко размислуваме за тоа отколку вие машките, па најверојатно затоа и се комплексираме ... што знам ...

^
Зошто сте толку злобни? Гледате на се`, толку ладно, ко да нема утре.
Па гледањето на работите ко да нема утре, не мислам дека е злобна работа. Впрочем, добро би било кога сите така би живееле ... посуштински би ни бил животот. Е сега зависи кој како прифаќа одредени работи ... ако е лошо, ќе се прифати ладно, ако е добро, ќе се прифати топло итн ...

Треба да ме заслужи мене до него. Што е чудно тука? Треба да заслужи да ме има со тоа што ќе знае како да ме третира. Зарем не го сакате и вие мажите тоа?

Не е тешко секогаш. Со некои машки повеќе од лесно е ...

Затоа што кога остануваат трудни, не дознаваат одма. Откако ќе дознаат, веќе се во втор-трет месец. Почнуваат да се мислат што ќе прават. Додека со натегање и услови решат, ете ти четврти-петти месец. Додека тоа го кажат по дома, додека овие прифатат, додека се организира свадба итн, ете ти шестти-седми месец ... просто ко граф!:pos2:

...hahahahahaaa...nevestata e malce trudna pope...

...ako ako sinko neka e so sreka i blagoslov...

...guk-guk...guka-nevestata e tuka...:pos2::pos2::pos2:

...zasto vikaat mlada nevesta, trebalo da kuti u kukja...???...ili da si kutish kako mlada nevesta...ahahahaa

Затоа што многу машки лажат за чувствата само за да ја искористат девојкат.... Од кај да знае таа дека не е за тоа? Мораш да се потрудиш повеќе, и да не биде само на зборови туку да и го докажеш тоа....

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom