Жените раѓаат, т.е извршуваат а МАЖИТЕ ПРАВАТ т.е измислуваатКој те роди мајкати или таткоти ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

А тебе кој те направи?:baeh::baeh::baeh:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Жените раѓаат, т.е извршуваат а МАЖИТЕ ПРАВАТ т.е измислуваатКој те роди мајкати или таткоти ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Ако имаш нешто против мојот потпис слободно кажи ЌЕ СЕ РЕШИМЕАли по потписот ти се познава дека си зелена уште.
Кој те роди мајкати или таткоти ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Не прајме муабет за беља туку за кој е поглупав, а кој попаметен
Не знам кој ме направи прашај ја мајка миЖените раѓаат, т.е извршуваат а МАЖИТЕ ПРАВАТ т.е измислуваат
А тебе кој те направи?:baeh::baeh::baeh:
Точно точноСудење за старателство :
Мајката - јас го носев детето 9 месеци.
Таткото - да му јебем матер,јас кога ќе ставам паричка во машина за кафе,кога ќе излезе кафето,мое е или на машината?
Се додека ќутат се најпаметниЖените се попаметни и точка .
Мажите се попаметки и кајганаНе знам кој ме направи прашај ја мајка ми
Жените се попаметни и точка .
Женските созреваат порано т.е. од прилика на 11 години, а машките после 15, а по разговориве некој се уште не е созреанСо вреѓање почвиме ? Ај од каде таа идеа дека сте поинтелегентни![]()
Паметна си. Кажи ни барем 7 причини зошто се попаметни. :slik:Н
ааааа то е друго, а некое домашно животно имате по дома или во комшилок? и ова значи дека се откажуваш од таткоти.Не знам кој ме направи прашај ја мајка ми
Не знам кој ме направи прашај ја мајка ми
Судење за старателство :
Мајката - јас го носев детето 9 месеци.
Таткото - да му јебем матер,јас кога ќе ставам паричка во машина за кафе,кога ќе излезе кафето,мое е или на машината?
Не знам кој ме направи прашај ја мајка ми