Кога бил доволно глуп да земе лезбос арно му е.Da no mazmi neke da cuee za toaa sum probala ali mu rekol ti ne si normalna osven nas dvajca neke tret/a vo krevet takov covek e sto ne ni pomisluva da me izneveri on ima 45 godini i ne gi podnesuva ovie raboti[DOUBLEPOST=1509088441][/DOUBLEPOST]Izvinete jas ne si igram majtap so vas
Samo sakav da spodelam toa sto mi lezi na srce falavu za sovetit za da zboram so mazmi ama mazmi toa go znae uste pred da se zememe deka jas sum bila so lezbejki i sve toa ok prifati no on koga se vencavme mi zabrani da se gledam so niv i mu ptedloziv 3 za malce ke me izedesee so pogledot tolku sto se iznervita i pocna da urlla po doma i mi vikase deka ne sum normalnaa i deka on neke avanturi so druga zenaaa osven so mene mi rece deka neke da zamisli vaka da me izneveri so nekoja a ne pakk vo krevet zatoa mojata maka ja pisav tukaa zatoa sto nesumm dete pa da se zaebavam so vas ili spicno imam 27 godini apak mazmi ima 45 on go pominal veke ova sto jas go baram od nego razbrav deka vo minatoto imal loso iskustvoo vo trojka pa sega e domakin i ednostavo mrazi inteveruvanje i seks vo trojka normalno
За памет на други ова..

,,,