Мажена сум, а ме привлекуваат жени

• Креатор на темата Креатор на темата CRNO OKA
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
26 октомври 2017
Мислења
4
Поени од реакции
5
Zdravo jas sum nova clenkaa mislam deka ke bidam prifatena od vas Sakam da spodelam moe mislenje so vas vo brak sum 2 godini i cekam bebe da mazot me privlekuva i pravi sve za da me zadovoli no ima eden problem se poveke i poveke mectam sa bidam so zensko dodeka imame seks so mazmi dodeka me lize i dodeka vodime lubov ja si zamisluvam zena do mene premnogu me privlekuvat sum probala da fatam devojka no nekako ne mi ide vo momentot koga treba da legnam so devojkata se otkazuvam?

Zdravo jas sum nova clenkaa mislam deka ke bidam prifatena od vas Sakam da spodelam moe mislenje so vas vo brak sum 2 godini i cekam bebe da mazot me privlekuva i pravi sve za da me zadovoli no ima eden problem se poveke i poveke mectam sa bidam so zensko dodeka imame seks so mazmi dodeka me lize i dodeka vodime lubov ja si zamisluvam zena do mene premnogu me privlekuvat sum probala da fatam devojka no nekako ne mi ide vo momentot koga treba da legnam so devojkata se otkazuvam?
A prasanjeto e?

Направи муабет со мажти, прво напрајте тројка, ем нему мерак, ем тебе. Плус ако му кажеш има се од себе да даде за да се заангажира по тоа прашање.
Стара чаршија е дувло за отворени лезбејки, а и вака 80% од жени имаат бисексуални тенденции така да не би требало толкава мака да е.

Ај не си играјте мајтап со отворање на вакви теми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom