Мажена сум, а ме привлекуваат жени

• Креатор на темата Креатор на темата CRNO OKA
  • Време на започнување Време на започнување
Незнам како го сваќате чинот на тројка со 2 лезбејки и машко. Едино може да пали кај оние со фетишизам за инфериоритет кој дремат во ќош маструбирајќи додека пасивно гледаат како партнерката му се ренда со друг партнер/партнерка.

Чин жена со жена не е изневерување, у мојот свет. Мислам дека маж и треба да го пратиш на сеанса.

Леле чекала бебе, ај нека се замонаши.
Не знам како е во твојот свет. Тоа си е твој. Еве ти прати го маж и на сеанса ако мислиш дека треба.

Sent from my SM-G318H using Tapatalk

Од една страна чекаш бебе и имаш маж кој не сака друга во кревет освен тебе. А од друга страна го имаш меракот. Мислам дека не би било чесно да го изневериш маж ти доколку е таков како што го опиша. Во врска со меракот да пробаш на психијатар со хипноза. Незнам колку е точно, но имам слушано дека хипнозата помагала во одвикнување од разни ствари па дури и фобии. Веројатно ќе помогне и околу овој мерак.

Колку години си во брак, односно живееш со партнерката?

Од една страна чекаш бебе и имаш маж кој не сака друга во кревет освен тебе. А од друга страна го имаш меракот. Мислам дека не би било чесно да го изневериш маж ти доколку е таков како што го опиша. Во врска со меракот да пробаш на психијатар со хипноза. Незнам колку е точно, но имам слушано дека хипнозата помагала во одвикнување од разни ствари па дури и фобии. Веројатно ќе помогне и околу овој мерак.

Може на бајачка да оди, или кај иван исцелител.

Јас знам една од средно и уште имам контакт со неа поточно на фб ја имам. Таа од средно фаќаше женски за гз и два пати во тоа време ја фатив како се мува со друга и ако до ден денес не признава дека е лезбејка а гледам на фб цело време со една се постират као демек многу блиски пријателки се праќат срциња не знам што во стилот се сакат како сестри... а 99% сум сигурен дека се нешто повеќе од тоа

фаќаше женски за гз
:pos:
Јас знам една од средно и уште имам контакт со неа поточно на фб ја имам. Таа од средно фаќаше женски за гз и два пати во тоа време ја фатив како се мува со друга и ако до ден денес не признава дека е лезбејка а гледам на фб цело време со една се постират као демек многу блиски пријателки се праќат срциња не знам што во стилот се сакат како сестри... а 99% сум сигурен дека се нешто повеќе од тоа
Можда ја свиѓаш толку што си се опседнал да ја анализираш.

:pos:

Можда ја свиѓаш толку што си се опседнал да ја анализираш.
Па да признавам дека да убава е личи како глумица, има убави очи и убава коса а и "другарка" и не е лоша а еднашка и ме викна да одиме заедно до Грција на шопинг, но мислам на неа не и се свиѓам воопшто :(

Zdravo jas sum nova clenkaa mislam deka ke bidam prifatena od vas Sakam da spodelam moe mislenje so vas vo brak sum 2 godini i cekam bebe da mazot me privlekuva i pravi sve za da me zadovoli no ima eden problem se poveke i poveke mectam sa bidam so zensko dodeka imame seks so mazmi dodeka me lize i dodeka vodime lubov ja si zamisluvam zena do mene premnogu me privlekuvat sum probala da fatam devojka no nekako ne mi ide vo momentot koga treba da legnam so devojkata se otkazuvam?

А зашто фино лепо не му кажеш на мажти да те спои со девојкаму? Сите среќни и испунети.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom